Baden

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Een bad is daarom een fijne en luxe toevoeging aan uw badkamer. Op zoek naar een geschikt exemplaar? Sanitairwinkel biedt u een uitgebreid assortiment. Bekijk bijvoorbeeld onze prachtige vrijstaande baden of onze praktische hoekbaden. Alle baden zijn bovendien beschikbaar in verschillende afmetingen en stijlen, dus u vindt altijd een bad dat perfect in uw badkamer past!

Populaire Baden

Ligbaden

Een bad, ook wel ligbad of badkuip genoemd, is een belangrijk item in de badkamer. Het is een groot object in de badkamer en  kan daarmee een echte eyecatcher zijn. Een bad geeft u een fijn rustmoment om aan het einde van een zware werkdag, of in het weekend, lekker te ontspannen. Omringd door schuim komt u helemaal tot rust in uw eigen luxe ligbad.

Naast de wellness kant van het ligbad, kan een bad ook zeker functioneel zijn. Kinderen kunnen gemakkelijk gewassen worden, en eventueel in combinatie met een douche in bad kunt u zich snel opfrissen. 

Ligbad kopen?

Bij het kopen van een bad is het van belang dat u nadenkt over de eisen waar een bad voor u aan moet voldoen. Uiteraard is het belangrijk dat u rekening houdt met de ruimte die u in uw badkamer heeft. Een grote badkamer leent zich gemakkelijker voor het plaatsen van een vrijstaand bad, terwijl een inbouwbad beter geschikt is voor een kleine badkamer. Daarnaast kunt u ervoor kiezen het bad en de doucheruimte te scheiden of te combineren. In het laatste geval is een douchebad een goede optie, omdat deze speciaal is ontwikkeld om douchen en baden te combineren. U kunt aan de kant van het ligbad waar de douche geplaatst is ook een badwand plaatsen, dan is een douchegordijn niet nodig.

Afmetingen en uitvoeringen

Ligbaden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat er altijd een bad in uw badkamer past. Bij Sanitairwinkel kunt u terecht voor standaard badenvrijstaande baden en hoekbaden, maar ook voor bijvoorbeeld een bubbelbad of een bad op pootjes. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook instapbaden en zitbaden. Al onze type baden zijn verkrijgbaar in vele afmetingen. De twee meest gekozen afmetingen zijn 180x80 en 170x75 cm. 

Materiaal

Acryl is een veelgebruikt materiaal bij ligbaden. Acryl is een soort kunststof dat warm aanvoelt en een glad en poriënvrij oppervlak heeft. Omdat vuil niet snel aan acryl hecht is een ligbad van acryl makkelijk te onderhouden. Het is gemakkelijk schoon te maken met een zachte doek omdat het oppervlak glad en poriënvrij is. Een ander voordeel is dat een ligbad van acryl zijn natuurlijke glans en kleur behoudt omdat het kleurvast is.

Naast acryl vindt u bij Sanitairwinkel ook ligbaden van onder andere plaatstaal, quaryl en solid surface.

Ligbad merken

Een standaard goedkoop ligbad of een luxe vrijstaand bad? Met ons grote aanbod kunnen we elke klantwens vervullen. Al onze baden zijn van hoge kwaliteit, zodat u er lange tijd mee vooruit kunt. Hieronder treft u een aantal bekende topmerken aan die bij ons verkrijgbaar zijn.

Bij een badkuip horen natuurlijk ook diverse toebehoren. Vergeet daarom ook niet uw badkraan, badafvoer en overige toebehoren mee te bestellen.

Saniclass baden Villeroy & Boch baden Riho baden Adema baden Xenz baden
 Wiesbaden baden  Best Design baden  Plieger baden  Duravit baden  Bette baden

Ligbad uitproberen?

Kunt u niet kiezen of wilt u een keertje in het ligbad liggen? Dan kunt u altijd langskomen in één van onze showrooms, hier kunt u in het desbetreffende bad plaatsnemen en geven wij u passend advies. Heeft u vragen? Dan kunt u ook altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven