Duravit bad

Duravit is een populair merk in de sanitairwereld. Ben je een liefhebber van dit merk? Dat zit je bij Sanitairwinkel goed. Hier vind je namelijk alles om jouw droombadkamer te realiseren, waaronder diverse ligbaden, vrijstaande baden en hoekbaden. Alle Duravit baden zijn aantrekkelijk geprijsd en voorzien van een aantal jaar garantie.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45879 reviews

De juiste afmetingen van jouw nieuwe bad

Afmetingen bad

Duravit baden

Duravit heeft een breed assortiment, waardoor je badkamermeubels volledig op elkaar kunt afstemmen. Kies bijvoorbeeld een wastafel dat perfect past bij het door jou gekozen bad. Met een ruime keuze uit verschillende maten, kleuren en materialen helpen wij je badbeleving nóg beter te maken.

Modern Duravit bad

Baden van Duravit zijn niet alleen praktisch, maar ook nog modieus. Het sanitair van deze fabrikant kenmerkt zich vaak door een uniek design. Een Duravit bad heeft over het algemeen een moderne uitstraling, gekenmerkt door een natuurlijke vorm en elegantie. Smaken verschillen, daarom kun je bij Duravit kiezen uit meerdere kleuren en vormen.

DuraSolid

De baden van Duravit zijn gemaakt van acryl of het speciale materiaal DuraSolid®. Dit ongewoon mineraal materiaal is uitermate geschikt voor de productie van baden. Het staat voor duurzaamheid, hoge stabiliteit en slipvastheid. Daarnaast voelt het aangenaam aan en houdt het materiaal de warmte vast. Zo kom je met een Duravit bad volledig tot rust!

Bekijk het assortiment

Duravit is van alle markten thuis en heeft een breed assortiment bestaande uit onder ander badendouchebakkenbadmeubelentoilettenwastafelsspiegels. Ben je benieuwd naar het assortiment van Duravit of wil je meer inspiratie opdoen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of kom langs bij één van onze showrooms.