Duravit toilet

Duravit is een toonaangevend merk in de sanitairwereld en het Duitse merk staat vooral bekend om zijn wc’s. Het assortiment van Duravit is erg uitgebreid en de Duravit toiletten zijn van absolute topkwaliteit.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Duravit toilet

De wc’s van Duravit genieten van enkele voordelen ten opzichte van andere toiletten. De Duravit toiletten worden al jarenlang in Europa gemaakt, wat betekent dat de wc’s genieten van hoge kwaliteit. Maar naast traditionele toiletten maakt Duravit ook urinoirs en bidets, om zo een toiletruimte helemaal compleet te kunnen maken. Dankzij deze verscheidenheid aan Duravit toiletten kun je jouw badkamer precies inrichten op de manier die jij wil.

Als je een Duravit toilet gaat aanschaffen bij Sanitairwinkel kun je ervoor kiezen om een complete toiletset aan te schaffen. Hierin zit dan vaak een inbouwreservoir, wandcloset en bedieningspaneel. Dankzij de compleetheid van deze sets voorkom je onduidelijkheid en ben je zeker van het feit dat jouw wc aangesloten kan worden op jouw inbouwreservoir en je bedieningspaneel.

Duravit toiletten met verschillende ontwerpen

Een toilet was vroeger een product dat enkel praktische voordelen had. Vandaag de dag is een toilet echter veel meer dan dat. Een toilet is een stijlvol onderdeel van een badkamer, of is het focuspunt van een aparte toiletruimte. Zo zijn ook de Duravit toiletten erg stijlvol en over het algemeen verkrijgbaar in traditionele witte kleur. Deze kleur is erg tijdloos en kan gebruikt worden in bijna elke badkamerstijl.

Over het algemeen hebben de Duravit toiletten geen spoelrand, wat verschillende voordelen biedt. Dit is makkelijker te reinigen, erg hygienisch en zorgt voor een optimale spoelwaterbegeleiding. Ook heb je met een Duravit toilet de keuze uit een spoelvorm. Je kunt kiezen uit diepspoel en vlakspoel, maar over het algemeen zijn de Duravit toiletten diepspoel.

Ten slotte heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een Duravit toilet met of zonder softclose functie. De softclose feature zorgt ervoor dat je jouw wc altijd op stille en langzame manier dicht doet.

Vragen over Duravit toiletten

Heb jij vragen over de Duravit toiletten, of wil je meer weten over een ander product uit ons assortiment? Neem dan eenvoudig contact op met onze klantenservice. Zij zullen hun best doen om al jouw vragen te beantwoorden en ze zullen je vriendelijk te woord staan. Eventueel kun je er ook voor kiezen om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Hier kun je sommige Duravit toiletten in het echt bewonderen en heb je de kans om een gesprek aan te gaan met een van onze verkopers voor persoonlijk advies omtrent de wc’s van Duravit.