Duravit badkamermeubel

Een Duravit badkamermeubel biedt design en functionaliteit. Voor de grote én kleine badkamer. Duravit durft gewaagde ontwerpen op de markt te brengen om zich te onderscheiden en dat doen ze erg goed. Het merk heeft veel internationale designprijzen gewonnen, dus met een Duravit badkamermeubel haal je een mooi ontwerp naar je badkamer. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45875 reviews

Duravit badkamermeubel

Met een Duravit badkamermeubel haal je een mooi stuk design in huis. Design waarbij de functionaliteit niet is vergeten. Duravit badkamermeubels zijn er in verschillende series. Zo is het makkelijk om een badkamer samen te stellen in dezelfde stijl.

Badkamermeubels van Duravit komen in veel verschillende ontwerpen en afmetingen, waardoor er ook voor jouw badkamer een geschikt exemplaar te vinden moet zijn.

Duravit bestaat al sinds 1817 en heeft zich in al die jaren bewezen met vakmanschap en kwaliteit. Bij aankoop van een Duravit badkamermeubel weet je dat je kwaliteit koopt. Naast badkamermeubels produceert het bedrijf ook badendouchebakkentoilettenwastafelsspiegels. Zo kun je dus je hele badkamer samenstellen met Duravit-producten.

Duravit badkamermeubel kopen

Bij Sanitairwinkel vind je veel Duravit  badkamermeubels. Bestel gemakkelijk online, of kom naar een van onze showrooms om de badkamermeubels in het echt te bewonderen. Voor advies staan wij ook klaar in de showroom, of neem eenvoudig contact op met onze klantenservice.