Kranen

Een kraan moet goed werken en functioneel zijn, maar een kraan moet ook mooi zijn. Een kraan die u niet meer mooi vindt, stoort. Daarom is het belangrijk om uw kranen voorzichtig uit te zoeken. Of dat nu gaat om een keukenkraan, een wastafelkraan of een douchekraan, een kraan is eigenlijk altijd een centraal onderdeel van de ruimte. Gelukkig heeft Sanitairwinkel meer dan genoeg kranen in het assortiment om ook voor u het ideale model te vinden.

Populaire Kranen

Kranen

Bent u aan het verbouwen of zijn de kranen in uw huis simpelweg aan vervanging toe? Bij Sanitairwinkel helpen we graag om uw droombadkamer te realiseren. Een mooie, praktische kraan is een van de meest essentiële onderdelen in uw keuken of badkamer. Het is daarom erg belangrijk om een goede keuze te maken!

Type Kranen

Met ruim 7800 kranen heeft Sanitairwinkel ook úw nieuwe kraan in het assortiment! Wij hebben een ruim aanbod zodat er voor iedereen wel een keukenkraan, wastafelkraan, badkamerkraan, douchekraan, badkraan, inbouwkraan, watervalkraan of fonteinkraan bij zit. De kranen zijn beschikbaar in allerlei verschillende soorten en maten. U kunt kiezen uit diverse stijlen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een moderne kraan of juist naar een klassieke? Een verchroomde kraan of liever een met een rvs-look?

Inbouwkraan of opbouwkraan?

Na het bepalen van een stijl, komt de vraag of u een inbouw- of opbouwkraan wilt. Bij een inbouwkraan zijn alleen de essentiële onderdelen zichtbaar, de rest zit ingebouwd in de muur. Het inbouwen van een inbouwkraan is echter meer werk dan het monteren van een opbouwkraan en zal dan ook meer kosten met zich meebrengen.

Inbouwdelen

Naast kranen kunt u bij ons ook terecht voor inbouwdelen. Een inbouwdeel maakt het voor u mogelijk de kraantechniek volledig achter de wand te verbergen. Dit zorgt dan weer voor een luxere uitstraling van de kraan maar creëert ook meer ruimte in uw keuken of badkamer.

Lage of hoge uitloop

Er zijn verschillende varianten in opbouwkranen. Naast de standaardkraan is er bijvoorbeeld de kraan met een hoge uitloop. Omdat de uitloop van de kraan hoger zit kun je gemakkelijker je handen of je haar eronder wassen of, in de keuken, groenten schoonmaken. Nog makkelijker in gebruik is de keukenkraan met handdouche. Een kraan met uittrekbare handdouche is erg praktisch en modern!

Waterbesparend

Tegenwoordig denken we graag aan het milieu. Veel van onze keuken- en badkamerkranen zijn daarom ook waterbesparend. Deze kranen verbruiken een stuk minder water en zijn daarom goed voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee!

De beste merken kranen

Sanitairwinkel levert alleen topkwaliteit voor een scherpe prijs. De beste merken zijn hier verkrijgbaar. U vindt hier bijvoorbeeld Grohe kranen, Hansgrohe kranen en kranen van Hotbath. Ook voor een kokend water kraan van Quooker bent u bij ons aan het goede adres.

Weet u niet precies wat voor kraan u nodig heeft? Neem dan even contact op met onze klantenservice! Zij helpen u graag bij het kiezen van een geschikte nieuwe keukenkraan, wastafelkraan of badkamerkraan. U bent daarnaast van harte welkom in een van onze showrooms.

Saniclass kranen Grohe kranen Crosswater kranen Hotbath kranen Wiesbaden
Plieger kranen  Best Design  Hansgrohe kranen  Royal Plaza kranen  Quooker kranen

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur