Differnz

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Differnz

Differnz biedt alles wat je nodig hebt voor in jouw badkamer en toiletruimte. Van wastafels tot aan badmatten: Differnz heeft het in huis. Het Nederlandse merk focust op kwaliteit, met moderne designs en het gebruik van verschillende, sterke materialen. Als je op zoek bent naar trendy producten waar je nog jarenlang plezier van heeft, dan is Differnz een uitstekende keuze!

Complete badkamer

Als je op zoek bent naar een complete inrichting voor jouw badkamer en toiletruimte, dan ben je bij Differnz aan het juiste adres. Differnz levert niet alleen al het meubilair, maar ook de bijbehorende accessoires. Differnz is daarom de ideale keuze als je bijvoorbeeld net klaar bent met het verbouwen of renoveren van jouw badkamer of toiletruimte. Differnz heeft daarnaast verschillende maten qua meubilair, waardoor de producten geschikt zijn voor zowel kleine als grote badkamers. Bij Differnz kun je dus altijd terecht voor een complete badkamer.

Modern

Differnz heeft voornamelijk moderne producten in het assortiment. Kenmerkend voor deze producten zijn de strakke designs, in koele kleuren. Deze producten passen daarom perfect in de eigentijdse badkamer en zorgen voor een elegante uitstraling. Daarnaast biedt Differnz tal aan accessoires aan die wat feller gekleurd zijn en jouw badkamer direct opvrolijken. Het fijne aan deze accessoires is dat je deze eenvoudig kunt wisselen als je erop uit bent gekeken, terwijl het elegante basismeubilair er tientallen jaren tegenaan kan.

Differnz douchegordijn

Differnz verkoopt ook een groot aantal douchegordijnen, waaruit blijkt dat het merk ook zeker op praktische voordelen voor de consument let. Een bedrukt douchegordijn fleurt namelijk niet alleen jouw hele badkamer op, maar is ook een stuk eenvoudiger schoon te houden dan een douchedeur. Daarnaast kun je een douchegordijn eenvoudig dichtschuiven, waardoor niemand jouw douchecabine of bad kan zien. Ook kun je een douchegordijn in de was gooien, waardoor je minimale tijd kwijt bent aan onderhoud. Het laatste voordeel van een douchegordijn ten opzichte van een douchecabine is dat een gordijn soepel is en meegeeft. Een gordijn neemt daarom minder ruimte in beslag dan een douchecabine.

Wil je graag een product van Differnz aanschaffen, maar heb je nog een aantal vragen? Stel deze dan aan onze klantenservice, zij komen zo snel mogelijk bij je terug!