Grohe Rainshower

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45877 reviews

Grohe Rainshower

De nieuwe Rainshower collectie wordt gekenmerkt door innovatieve kleuren en unieke vormen. Grohe Rainshower Icon, Eco en Solo sluiten perfect aan bij mensen die iets vernieuwends willen en/of hun badkamer op een eenvoudige manier een nieuwe look willen geven.

De handdouches zijn voorzien van een waterbesparende functie (-30% water), waarbij het aantal sproeigaten gelijk blijft. Met de GROHE EcoJoy technologie wordt eenvoudig water en energie bespaard, met behoud van een perfecte waterstraal.

Elke dag een goede bui met de GROHE Rainshower, voor een volle regenbui in je eigen badkamer zijn onze adembenemende Grohe Rainshowers een must. Met de opbouwvarianten vervang je eenvoudig je huidige doucheset door de Grohe Rainshower. Gewoon de oude glijstang verwijderen en de nieuwe glijstang met Grohe Rainshower monteren. Er is keuze uit een model met Grohclick, een model met geintegreerde thermostaatkraan én een model met omstelling. Alle zijn in uitvoering Modern. Via Grohclick, Aquadimmer bij de thermostaatkraan of de omstelling schakel je eenvoudig van de hoofddouche naar de Grohe Sena handdouche. Handig om bijvoorbeeld de tegels af te spoelen. Alle varianten zijn voorzien van GROHE DreamSpray technologie voor de ultieme douche-ervaring. Het probleem met regendouches is vaak dat zij een erg hoog verbruik hebben. De GROHE Rainshower niet, deze werkt al bij een verbruik van 8,7 liter gemengd water per minuut en is dus geschikt voor iedere badkamer.

Ook de Grohe Rainshower collectie is voordelig verkrijgbaar bij Sanitairwinkel.nl!