Grohe Rapid SL

Grohe Rapid SL sanitair

Het merk GROHE bestaat al sinds 1936 en is marktleider op het gebied van sanitair. De duurzaamheid van de producten zorgen ervoor dat je er jarenlang gebruik van kunt maken. 

Wil je een strakke en opgeruimde badkamer of toiletruimte? Kies dan voor een Grohe Rapid SL inbouwreservoir. Hierbij is het reservoir in de muur weggewerkt. Dit staat niet alleen een stuk mooier, maar het zorgt er ook voor dat het doortrekken van het toilet veel stiller is.

Diverse frames

Rapid SL geeft je de vrijheid de ultieme badkamer te ontwerpen. Het is de perfecte oplossing voor een veilige en snelle manier om hangtoiletten, wastafels, wandbidets en urinoirs te installeren. De frames zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes; 82 cm, 100 cm, 113 cm. 

Eenvoudige installatie

Montage van GROHE Rapid SL installatiesystemen gaat simpel en snel. De leidingen van het binnenwerk zijn zonder gereedschap aan te sluiten en we hebben voor alle situaties een oplossing. De frames voor de wandclosets kunnen maximaal 400 kg dragen en zijn daardoor extreem veilig in het gebruik.

Ook Grohe Rapid SL is voordelig verkrijgbaar bij Sanitairwinkel.nl!

Kom langs in één van onze showrooms

Wil je ons ruime assortiment van het merk Grohe met eigen ogen zien of wil je specialistisch advies van een van onze medewerkers? Kom dan langs in één van onze showrooms. Deze zijn 6 dagen per week geopend! De klantenservice is tevens van maandag tot en met zaterdag bereikbaar.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur