Grote badkamer

Heb jij een grote badkamer in jouw woning? Dan mag je jezelf gelukkig prijzen! Een grote badkamer is hartstikke fijn en zorgt ervoor dat je jouw dag nog beter kunt beginnen. Om het maximale uit jouw badkamer te halen wil je deze natuurlijk zo goed en comfortabel mogelijk inrichten. Sanitairwinkel helpt je daar graag bij! In ons uitgebreide assortiment vind je alles wat je nodig hebt om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van alle ruimte in jouw badkamer. Je vindt bij ons alle benodigde basis-sanitair, maar ook extra elementen om jouw grote badkamer compleet te maken.

Bekijk deze grote badkamers

Bezoek één van onze showrooms

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw droombadkamer? Onze verkoopadviseurs staan voor jou klaar! Onder andere door het samenstellen van een moodboard op onze inspiratietafel kun je jouw favoriete producten bij elkaar leggen om een goed beeld te krijgen van het resultaat en alle mogelijkheden in 2023. 

Bekijk dichtstbijzijnde showroom

Extra luxe

Een grote badkamer biedt ruimte voor extra luxe. Letterlijk, want het is zonde om delen van de badkamer open te laten. In grote badkamers staan dan ook vaak producten die niet noodzakelijk zijn, maar wel voor extra comfort zorgen. Denk daarbij aan een vrijstaand bad, een sunshower, een ruime inloopdouche of zelfs een tweede douche. Je badkamer is al compleet zonder deze producten, maar ze zorgen zeker voor extra luxe. Zo creëer je een heuse wellness-beleving in jouw grote badkamer!

complete badkamer grote groot luxe ruimte
complete badkamer grote groot luxe ruimte

Meer opbergruimte

Een grote badkamer leent zich ook perfect om extra opbergruimte te creëren. Kies bijvoorbeeld voor een kolomkast of een extra groot badmeubel met twee wastafels. De extra elementen van een grote badkamer zijn niet gebonden aan een bepaalde stijl, dus je kunt de ruimte helemaal aankleden zoals jij dat wilt. Kies bijvoorbeeld een mat zwarte kolomkast en betonlook-tegels voor een industriële stijl of een houten kast met lichte tegels voor een Scandinavische uitstraling!

Grote badkamer bij Sanitairwinkel

Sanitairwinkel heeft alles in huis om jouw grote badkamer van de nodige luxe en extra opbergruimte te voorzien! We bieden je producten van honderden merken in allerlei badkamerstijlen, dus je vindt altijd iets wat bij jouw smaak past. Je vindt ons uitgebreide assortiment online, maar ook in onze showrooms. Kom dus langs voor inspiratie en advies: onze verkoopmedewerkers staan voor al jouw vragen klaar.

complete badkamer grote groot luxe ruimte

Moodboards in verschillende stijlen

Op zoek naar meer inspiratie voor een grote badkamer? Neem dan eens een kijkje bij onderstaande moodboards.

Shop deze stijl

Ben je geïnspireerd geraakt? Bekijk dan hieronder met welke producten je aan de slag kunt gaan!

complete badkamer grote groot luxe ruimte

Vrijstaand bad

Deze eyecather mag niet ontbreken in een ruime badkamer.

Bekijk producten
complete badkamer grote groot luxe ruimte

Groot badmeubelset

Allerlei kleuren en stijlen vanaf 150cm breed.

Bekijk producten
complete badkamer grote groot luxe ruimte

Douche wc

Gun jezelf wat extra luxe met een bidet en toilet in één.

Bekijk producten
complete badkamer grote groot luxe ruimte

Sunshower

Voor een veilige en gezonde dosis UV-licht tijdens het douchen.

Bekijk producten