Villeroy en boch Subway 2.0 wandcloset direct flush zonder zitting wit

GA26028
0 Review(s)
572,33
215,11
Incl. BTW
Uw voordeel: 357,22
Villeroy en boch Subway 2.0 wandcloset direct flush zonder zitting wit GA26028

Villeroy & Boch Subway 2.0 Randloos toilet

572,33
215,11

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Let op: zitting moet los besteld worden.

Vernieuwend
Innovatief, met focus op kwaliteit en design. Villeroy & Boch brengt een hoop comfort naar uw badkamer. De producten zijn strak, modern en vernieuwend. Dit wandcloset is bijvoorbeeld voorzien van Direct Flush, waardoor het water direct onder de spoelrand loopt. Op zoek naar een nieuw wandcloset? Dan is deze van Villeroy & Boch zeker een aanrader.

Comfortabel & mooi
Het toilet is een belangrijk onderdeel van uw badkamer. Een toilet moet comfortabel, maar het liefst ook mooi zijn. Daarnaast wilt u natuurlijk het liefst dat uw toilet eenvoudig te onderhouden is. Een wandcloset, in plaats van een traditioneel staand toilet, is daarom een goede keuze. Bij een wandcloset hangt het reservoir namelijk achter een wand, waardoor het toilet er strak en afgewerkt uitziet. Daarnaast kunt u een wandcloset eenvoudig schoonmaken, omdat het toilet een stuk boven de vloer hangt.

DirectFlush & Aquareduct
Het Subway 2.0 wandcloset van Villeroy & Boch is van een hoop extra gemakken voorzien. Het wandcloset is bijvoorbeeld uitgerust met Direct Flush, waardoor het water direct onder de spoelrand loopt. U hoeft daarom geen moeite te doen om met uw borstel de binnenkant van de rand schoon te maken. Het onderhoud van dit wandcloset is daarom zeer eenvoudig en u voorkomt dat bacteriën zich op moeilijk bereikbare plekken ophopen. Het wandcloset van Villeroy & Boch is daarnaast voorzien van Aquareduct, een waterbesparingssysteem. Villeroy & Boch is daarmee één van de eerste aanbieders van een 4.5 liter-closet. Aquareduct zorgt ervoor dat u tot 1.5 liter aan water per spoeling bespaart. 

Suprafix 2.0

Het Villeroy & Boch Subway 2.0 wandcloset is gemaakt van keramiek, met een diepte van 56 centimeter, een breedte van 37.5 centimeter en een hoogte van 41.5 centimeter. Het ophangen van dit wandcloset lijkt daarom een zware taak, maar dat is het niet. Villeroy & Boch introduceert met Suprafix 2.0 namelijk een unieke manier om uw wandcloset op te hangen. De installatie kan door één persoon worden gedaan, omdat het wandcloset alleen nog maar hoeft te worden vastgeschroefd. Het Villeroy & Boch Subway 2.0 wandcloset wordt geleverd zonder toiletzitting.

Specificaties:
  • Voorzien van Direct Flush
  • Gemaakt van sanitair porselein
  • Eenvoudig te installeren door Suprafix 2.0
  • Waterbesparend door Aquareduct
  • Makkelijk te onderhouden

Specificaties

Technische informatie

Afmeting 37.5x56.5 cm
Hoogte 41.5 cm
Breedte 37.5 cm
Diepte 56 cm
Hartmaat bevestiging closet 18
Diepte (voorsprong) 56.5
Plaats uitlaat pk (pijp kort)

Productinformatie

Kleur wit
Materiaal keramiek
Type wand
Glansgraad glanzend
Vorm Toilet D-vorm
Spoelvorm diepspoel
Diepte standaard
Hoogte toiletpot standaard
Minimale spoelwaterhoeveelheid 3
Nominale spoelwaterhoeveelheid 4.5
Plaats uitlaat pk (pijp kort)

Features

Waterbesparend
Antikalkbehandeling
Vuilafstotend
Antibacterieel
Kiwa-keur
Met bevestigingsmateriaal
Spoelrandloos
Met toiletzitting
Kindertoilet
Model gebonden zitting

Meer informatie

Artikelnummer GA26028
Leveranciernummer 5614r001
EAN 4051202219598
Merk Villeroy & Boch
Serie Subway 2.0
Te zien in Amsterdam
Te zien in Arnhem
Te zien in Rosmalen
Te zien in Tilburg

Overige kenmerken:

Aantal bevestigingsgaten 2

Technische documenten

Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 ontwikkelt Villeroy & Boch sanitair waar u jarenlang plezier van heeft. Villeroy & Boch staat al decennia lang garant voor elegantie, innovatief design en kwaliteit. U komt de keramiek van Villeroy & Boch overal tegen. De keramiekproducent met vele verschillende soorten lifestyle-assortimenten en internationale design-competentie is een van de oudste industriële ondernemingen met wereldfaam. Villeroy & Boch verkoopt producten in meer dan 100 landen. Dankzij innovaties als CeramicPlus, DirectFlush, ViFresh en AntiBac is het merk toonaangevend op het gebied van hygiëne.    

Garantie van Villeroy & Boch

De garantie die Villeroy & Boch u biedt is afhankelijk van het product. Op kranen en toiletten geldt twee jaar fabrieksgarantie. Op de zitting van het toilet tien jaar. Bij douchebakken en baden van acryl en quaryl kunt u ook rekenen op tien jaar fabrieksgarantie. Keramische douchebakken hebben een garantie van vijf jaar. De garantie geldt niet bij foutieve montage/installatie, schade door eigen toedoen, normale slijtage en achterstallig onderhoud.

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Alternatieve producten

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie