QeramiQ

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45881 reviews

QeramiQ

Keramiek is mooi, sterk én eenvoudig te onderhouden. Het materiaal is daarom bij uitstek geschikt voor sanitair. QeramiQ begrijpt dat: alle producten van dit merk zijn gemaakt van keramiek. De producten zijn van hoge kwaliteit, met een strakke afwerking en een scherpe prijs. Bent u op zoek naar een nieuwe wastafel?  Of een nieuw toilet? Dan is QeramiQ zeker de juiste keuze!

Stijlvol en elegant

De producten van QeramiQ zijn beschikbaar in allerlei mooie kleuren. Bovendien zijn artikelen te koop in verschillende vormen. Kies bijvoorbeeld voor een ovale, mat zwarte waskom om uw badkamer een moderne uitstraling te geven. Liever een klassieke afwerking? Ga dan voor een vierkante witte waskom. Waar u ook voor kiest, alle producten van QeramiQ geven uw badkamer een stijlvolle en elegante look! Zo zit er voor iedere stijl badkamer een geschikt product tussen.

Voordelen keramiek

Keramiek is één van de meest gebruikte materialen voor sanitair. Niet gek, want keramiek biedt veel voordelen. Het is bijvoorbeeld krasbestendig en vergt zeer weinig onderhoud. Keramiek is bovendien bijzonder duurzaam en daarmee zeer milieuvriendelijk. Met keramisch sanitair zit u daarom altijd goed én draagt u uw steentje bij aan het milieu.

Luxe en kwaliteit

De producten van QeramiQ zijn van de hoogste kwaliteit, met verschillende extra functies. Zo zijn de waskommen uitgerust met een nano-coating, een beschermlaag die het sanitair beschermt tegen vuil en kalkaanslag. QeramiQ zorgt dan ook voor extra luxe in uw badkamer, zodat u optimaal geniet. Bang voor het bijbehorende prijskaartje? Dat hoeft niet! Alle artikelen zijn namelijk zeer scherp geprijsd.