Tiger Boston

Tiger Boston

Tiger is een bekend merk in uw badkamer. Bij het sanitair van Tiger staan drie kenmerken hoog in het vaandel, namelijk design, betaalbaarheid en functionaliteit. De producten van Tiger zijn ontworpen en doordacht tot in het kleinste detail. Alle ontwerpen zijn uniek en hebben een eigen stijl. Dit gaat gepaard met de functionaliteiten, want het design is pas helemaal klaar als het mooi en goed in elkaar steekt. Hierbij moet het ook praktisch zijn en het liefst ook multifunctioneel. Een ander kenmerk van Tiger is betaalbaarheid. Tiger levert mooie badkamerproducten voor een betaalbare prijs. Zo kunt u een prachtige badkamer hebben voor een nog mooiere prijs.

Boston serie

Het Boston badkamerconcept is stoer en verfijnd tegelijk door zijn robuuste vormgeving in combinatie met ronde vormen. De tijdloze meubels zijn gemaakt van duurzame materialen en het frame van de douchecabines, de grepen en accessoires zijn uitgevoerd in geborsteld of gepolijst RVS. Alle Boston kranen zijn van messing en de Boston wastafels hebben een platte sifon waardoor er in de kast eronder meer ruimte overblijft. Praktische vondsten zijn het uittrekbare handdoekenrek en de opbergruimte voor sieraden in de lage kolomkast van Boston.

Verder vindt u bij Sanitairwinkel kranen, spiegels, douches, badmeubelen en vele accessoires van de Boston collectie om uw badkamer helemaal compleet te maken.

Advies nodig?

Heeft u vragen over de Tiger boston serie of heeft u behoefte aan advies? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze adviseurs of kom langs voor advies in één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur