Umbra

Over Umbra

Umbra is in 1978 opgericht door twee jeugdvrienden in Toronto, Canada. Les Mandelbaum en Paul Rowan zagen dat er behoefte was aan het creëren van toegankelijke producten voor elk budget. Het merk staat sinds de oprichting voor moderne ontwerpen die zowel qua prijs als qua uitstraling toegankelijk zijn. Umbra heeft een passie voor het designen van originele producten voor elke badkamer, met onder meer spiegels, zeepdispenser en tandenborstel houders in haar assortiment. Het merk is uitgegroeid tot een wereldleider in het ontwerpen van alledaagse voorwerpen in huis. Op dit moment worden de producten van Umbra verkocht in 120 verschillende landen over de hele wereld.

Het ontwerpteam van Umbra bestaat uit meer dan dertig ontwerpers van over de hele wereld die full time bezig zijn met het creëren van producten die voldoen aan de kernwaarden van het merk: een hoge kwaliteit, moderne uitstraling, origineel design en functioneel in gebruik. Ook de inzichten van klanten worden meegenomen in het ontwerpen en bepalen van het assortiment.

Duurzame producten van Umbra

Het Canadese bedrijf uit Toronto houdt zich de laatste jaren steeds meer bezig met duurzaamheid. In een wereld waar alles steeds sneller en efficiënter moet, schakelt Umbra een versnelling terug en besteed ze veel aandacht aan de productie, verpakking en verzending van haar producten. Zo minimaliseren ze verpakkingsmateriaal en maken ze gebruik van duurzame materialen in de productlijn. Piepschuim en polyether schuim zijn vervangen door papieren- en kartonnen inzetstukken. Hierbij wordt de bescherming van de producten tijdens transport niet uit het oog verloren.

Door de hoge kwaliteit van de materialen en het goed uitgevoerde design, gaan de producten lang mee. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van hout en duurzaam kunststof. Om de hoge kwaliteit van de producten te bevestigen, biedt Sanitairwinkel.nl op alle producten van Umbra standaard vijf jaar garantie.

Design van Umbra

De producten van Umbra staan bekend om hun unieke design. Veel producten hebben meerdere toepassingen en zijn goed te combineren met de inrichting van je badkamer, keuken of woonkamer. Bij Umbra worden de producten ontworpen vanuit de wensen van gebruikers. Er vindt veel interactie plaats tussen Umbra en haar klanten. Klanten worden meegenomen in het productieproces en er wordt continu gedacht aan functionaliteit voor de gebruiker. Alle producten van Umbra die te vinden zijn op sanitairwinkel.nl zijn makkelijk te bevestigen en komen met makkelijk te volgen montage instructies. Veel producten in het assortiment van Umbra kunnen worden bevestigd zonder te boren. Voor vragen over de montage kun je altijd terecht op onze website www.sanitairwinkel.nl of bij onze klantenservice.

Umbra bij Sanitairwinkel.nl

Sanitairwinkel.nl heeft een ruim aanbod aan Umbra accessoires voor in huis. Van spiegels tot afvalemmers en van zeepdispensers tot handdoekhaken. Alles is in huis om jouw droombadkamer te realiseren. Ruim 450 producten staan klaar op onze webshop en kunnen vaak binnen één werkdag worden geleverd.

Wil je de producten van Umbra het liefst in het echt bewonderen, kom dan naar een van onze showrooms. De deuren van onze showrooms zijn 6 dagen per week voor je geopend! De klantenservice heeft ruime openingstijden en is tevens van maandag tot en met zaterdag bereikbaar.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur