Grohe Blue home

Resultaten 0-24 van 27

GROHE Blue Home

GROHE legt de lat hoog op het gebied van sanitair. Producten van de hoogste kwaliteit, met speciale aandacht voor duurzaamheid en technologie. Wie een product van GROHE koopt, heeft daar dan ook jaren plezier van. De keukenkranen uit de GROHE Blue® Home serie zijn daar geen uitzondering op. Met deze kranen heeft u binnen een handomdraai gefilterd, gekoeld of (licht) bruisend water uit eigen keuken.

Het puurste water

Drinkt u liever water uit een flesje dan uit de kraan? Dan bent u zeker niet de enige. Kraanwater wordt over het algemeen als minder puur ervaren dan bijvoorbeeld bronwater. Het is echter wel gemakkelijker om even snel een glas onder de kraan te vullen dan om een nieuwe fles te openen. Daarom bracht GROHE de Blue® Home serie uit: keukenkranen die u meteen van het puurste water voorzien. Met slechts één druk op de knop bent u voorzien van gezuiverd, gekoeld én bruisend water. Plastic flessen zijn met deze keukenkraan daarom niet meer nodig. Op die manier draagt een Blue® Home keukenkraan niet alleen veel bij aan uw comfort, maar ook zeker aan het milieu.

Tijdloos en elegant design

De keukenkranen uit de Blue® Home serie zijn er in verschillende designs. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit de kleuren chroom en RVS, maar kunt ook kiezen tussen een C- en L-uitloop, beide geschikt om een theekan of fles onder te plaatsen. Alhoewel de keukenkranen er op bepaalde vlakken anders uitzien, hebben ze allemaal een elegant, tijdloos design. De keukenkranen zijn daarmee geschikt voor elke keuken, zowel klassiek als modern. Het systeem combineert de Blue® Home keukenkraan met een compacte koeler en een filtersysteem dat eenvoudig kan worden geïnstalleerd, zelfs in de krappe ruimte onder uw gootsteen.

Een GROHE Blue Home keukenkraan kopen

Als u een Blue® Home keukenkraan wilt aanschaffen, kunt u kiezen uit twee opties. De GROHE Blue® Home Mono biedt gezuiverd, gekoeld en bruisend water aan en kan naast uw bestaande kraan worden geïnstalleerd. De GROHE Blue® Home Duo biedt dezelfde voordelen als een klassieke GROHE keukenkraan, maar komt het gezuiverde, gekoelde en bruisende water ook nog uit dezelfde kraan. Beide modellen zijn voorzien van een led-display waarmee u het type water kunt kiezen. Via dit display kunt u ook zien wanneer de filter en CO2-fles moeten worden vervangen. Als u zich aan die waarschuwingen houdt, heeft u extra lang plezier van de kraan. Wilt u graag nog wat extra advies over de GROHE Blue® keukenkraan? Dan nodigen wij u van harte uit in één van onze showrooms!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur