Grohe Minta Touch

/ 5
op basis van
reviews

Grohe Minta Touch

De keukenkraan van GROHE Minta brengt hoogstaande techniek samen met een fris en elegant design. De keukenmengkranen van deze serie zijn er met verschillende uitlopen; een ronde C-uitloop, een U-uitloop en een L-uitloop, in een chromen en een RVS uitvoering.

Uittrekbare handdouche
De Grohe Minta eengreepskraan is verkrijgbaar met een vaste of uittrekbare mousseur. Er zijn modellen waarbij de uittrekbare handdouche een omstelling heeft waarbij u kunt kiezen uit twee straalsoorten: een normale straal en een douchestraal. De hoge uitloop is erg praktisch bij het vullen van een grote pan of emmer. De uittrekbare handdouche maakt van het afspoelen van etenswaren en het schoonmaken van de gootsteen een eenvoudig karweitje.

De GROHE SilkMove technologie verzekert u van een soepele bediening. En dankzij de hoge draaibare uitloop kunt u rekenen op veel gemak en flexibiliteit.

Minta Touch
Door de geïntegreerde EasyTouch- technologie is de bediening zeer gemakkelijk. Een zachte aanraking door hand, pols of onderarm is voldoende om de kraan aan of uit te zetten, dat is nog eens comfortabel handen wassen. Zeker met vuil aan uw handen is deze EasyTouch bediening prettig, de kraan blijft schoon terwijl u de kraan met uw onderarm bediend. Voor extra veiligheid biedt de kraan met de ‘touch-functie’ alleen koud water. Wel zo veilig voor kinderen. Daarna kan de temperatuur en volume van de straal gewoon met de hendel worden aangepast.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur