Jaga Strada

Jaga Strada

De Jaga Strada collectie bestaat uitsluitend uit radiatoren, maar dat wil niet meteen zeggen dat dit allemaal hetzelfde is. In totaal bieden wij van Sanitairwinkel 807 verschillende radiatoren aan, die allemaal afkomstig zin uit deze collectie.

Paneelradiatoren van Jaga Strada

Je zult met name paneelradiatoren vinden in de Jaga Strada collectie. Deze zijn eigenlijk vrij standaard en bestaan uit twee delen; panelen en convectoren. Deze radiatoren worden het meest gebruikt in hedendaagse huishoudens en ze zorgen ervoor dat je huis lekker verwarmd wordt. Jaga Strada paneelradiatoren kunnen eenvoudig overal in huis ophangen worden; het is dus niet specifiek aan een badkamer gebonden.

De Jaga Strada collectie staat bekend van zijn vlakke front en verticale lijnen bij het robuuste rooster. In deze stijlvolle bekleding zit de Low-H2O technologie, wat zorgt voor energiezuinige verwarming en dankzij de vormgeving wordt dit nog extra versterkt. Het gevolg hiervan is dat je kunt genieten van een zeer hoge warmteafgifte, zonder dat je onnodige energie verbruikt.

Producten

De radiatoren van Jaga Strada zijn allemaal ontworpen in dezelfde stijl. Ze zijn wit en over het algemeen zijn ze rechthoekig van vorm. Het verschil tussen de producten zit hem voornamelijk in de groottes en de wattcapaciteit van de radiatoren. De grootte van de radiator moet je zelf bepalen en dat hangt af van verschillende dingen, zoals je de grootte van jouw ruimte en jouw persoonlijke voorkeur

Wat betreft de wattcapaciteit, is het van belang dat je kijkt naar de grootte van jouw ruimte. Heb je een grote ruimte, dan heb je een hoge wattcapaciteit nodig. Is je ruimte wat kleiner, dan kun je gebruik maken van een radiator met een lagere wattcapaciteit.

Formaat Jaga Strada

De radiatoren uit de Jaga Strada collectie zijn minstens 50 centimeter breed en maximaal 280 centimeter breed en alle maten daartussenin zijn ook beschikbaar in de Jaga Strada collectie. De hoogte van de radiatoren is minimaal 20 centimeter en dat gaat tot 220 centimeter.

Houd hier rekening mee

Let bij de aankoop van een nieuwe Jaga Strada radiator ook goed op de plek waar de aansluiting zit en of dit goed past bij de situatie in jouw kamer. De aansluiting kan op bijna alle plekken van de radiator zitten, dus hier moet je ook even goed naar kijken.

Vragen over Jaga Strada?

Mocht je vragen hebben over een Jaga Strada radiator, of over een ander product op onze website, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons vriendelijke klantenserviceteam helpt je graag verder op weg en zal al jouw vragen beantwoorden. Ook kun je op bezoek komen bij één van onze showrooms, voor een face-to-face gesprek met een van onze verkopers.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur