Tiger toiletrolhouder

Bekijk hier het complete assortiment Tiger toiletrolhouders. Tiger is een van de meest gewaardeerde toiletrolhouder merken op dit moment en biedt verschillende varianten, kleuren en afmetingen aan. Ook heeft Tiger verschillende series ontwikkeld zodat de toiletrolhouder gemakkelijker gecombineerd kan worden met andere accessoires, zo wordt er in de gehele wc dezelfde stijl gecreëerd. 

 

Resultaten 0-24 van 67

Tiger toiletrolhouders

Sanitairwinkel biedt Tiger toiletrolhouders aan in verschillende series, uitvoeringen en kleuren, waaronder de series Boston, Colar, Safira en Zenna.

Series

Bij Sanitairwinkel zijn veel verschillende series toiletrolhouders van Tiger beschikbaar. Tiger toiletrolhouders heeft verschillende series, die gemaakt zijn van verschillende materialen. Deze uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de kleuren chroom, goud, rvs, grijs, wit en zwart. Elk uitvoering heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken, zo heeft de uitvoering Colar een rvs en chrome uitvoering. 

Welke stijl closetrolhouder je kiest, hangt vooral af van jouw voorkeuren in stijl. De stijlen die Tiger aanbiedt zijn industrieel, klassiek en modern.

Kleuren

De Tiger toiletrolhouders zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren met als hoofdkleuren chroom, goud, grijs, rvs, wit en zwart. De kleuren chroom, rvs, goud en wit zijn tevens ook nog in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo kun je bij chroom en rvs kiezen voor geborsteld. Bij wit en zwart kun je kiezen voor mat. Er zijn dus erg veel kleurencombinaties mogelijk die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met andere toiletaccessoires. 

Aantal rollen

De Tiger toiletrolhouder is ook verkrijgbaar in varianten met verschillende aantal rollen. Je kan voor het aantal wc rollen kiezen uit varianten van 1 rol of 4 rollen. Voor 1 rol is er een toiletrolhouder en voor 4 rollen is er een toiletrolstandaard. Het is dus erg handig om een toiletrolstandaard te hebben wanneer je meer dan 1 rol bij de hand wilt hebben.

Uitvoering

Sanitairwinkel biedt de Tiger toiletrolhouders aan in verschillende modellen. De toiletrolhouder met en zonder klep en de uitvoering met en zonder boren. Bij de uitvoering zonder boren kun je kiezen voor de optie zelfklevend. Twee verschillende uitvoeringen met ieder zijn eigen voordelen. De toiletrolhouder met klep heeft als voordeel dat hierdoor de wc rol beter op zijn plek blijft en je hierdoor het wc papier gemakkelijker kan afscheuren en omdat het is beschermd tegen water en stof. Het voordeel van een zelfklevende toiletrolhouder is dat er niet geboord hoeft te worden en het gemakkelijker is om het te vervangen.

Tiger toiletrolhouder kopen?

Heb je nog vragen over een van onze Tiger toiletrolhouders? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren! Al onze medewerkers voorzien je graag van onafhankelijk en deskundig advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur