Grohe zeepdispenser

Lekker je handen wassen met een van onze dispensers? Sanitairwinkel heeft vele mooie ontwerpen met een stijlvolle karakter, zo ook de Grohe zeepdispenser. Grohe is een van de meest bekende sanitairmerken in de sanitair branche en heeft natuurlijk ook veel mooie en chique zeepdispensers ontwikkeld. Voor wat voor soort zeepdispenser ga jij, ga je voor een inbouw zeepdispenser of toch voor de vrijstaande? 

Resultaten 0-24 van 49

Grohe zeepdispenser

Een van Sanitairwinkels meest bekende merken sanitairproducten is Grohe. Grohe heeft natuurlijk ook mooie zeepdispenser voor in de badkamer. Je hebt de keuze uit een wand zeepdispenser, een inbouw zeepdispenser of een vrijstaande zeepdispenser. De pomp is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in verschillende uitvoeringen zoals bijvoorbeeld een ronde of vierkante uitloop.  

Grohe zeepdispenser 

Kies je voor de Grohe zeepdispenser met een gebogen of rechte uitloop? Wil jij iets origineels en unieks? kies dan voor de Grohe Allure zeepdispenser chroom met glas. De zeepdispenser heeft een erg exclusieve uitstraling en is makkelijk schoon te maken. Doordat de zeepdispenser compact is neemt het weinig ruimte in beslag in jouw badkamer. 

Stijlen van Grohe

De Grohe zeepdispensers van Sanitairwinkel zijn in de meeste gevallen van chroom of RVS gemaakt. Tiger heeft veel verschillende series zeepdispensers waaronder Atrio, Cosmo en Essentials. Bij deze series kan voor de kleuren antraciet, chroom, goud, koper, metal look en rvs worden gekozen.  

Grohe zeepdispensers kopen

De zeepdispensers van Sanitairwinkel zijn te verkrijgen in verschillende soorten, maten en kleuren. Wilt u graag advies over een van onze zeepdispensers? Kom gerust langs in een van onze showrooms. We kunnen je hier helpen met zoeken naar de meest geschikte zeepdispenser die bij jou past. Ben je geen voorstander van het bezoeken van de showroom? geen probleem, neem gerust contact op met onze klantenservice

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur