Douchebak rechthoek

Een rechthoekige douchebak is ideaal voor smalle badkamers. Zo creëer je makkelijk een ruime douche die minder ruimte in beslag neemt!

Douchebak rechthoek: luxe & comfort

De juiste douchebak is bepalend voor het uiterlijk en comfort van jouw badkamer. Belangrijk is het om te kijken naar de hoeveelheid ruimte die je wil besteden aan de douche. Is de badkamer niet super groot en wil je per se een bad? Dan kun je beter kiezen voor een kwartronde douchebak met cabine om ruimte te besparen. Heb je wel voldoende ruimte of wil je alleen een douche waarin je veel ruimte hebt? Dan is een rechthoekige douchebak de beste keuze.

Afmetingen rechthoekige douchebakken

Rechthoekige douchebakken zijn er in verschillende maten. De meest voorkomende maat is 120x90cm. Hierin hebben we dan ook veel keus. Heb je een grote badkamer en wil je echt een mega grote douche? Kies dan voor een douchebak van 200x100cm! Genoeg ruimte om heerlijk met z’n tweeën naast elkaar te kunnen douchen.

Stijl & merk

Een douchebak bepaalt mede het uiterlijk van jouw douche. Het is dus goed om na te denken welke stijl het beste past bij jouw badkamer en jouw smaak. Zo zijn er natuurlijk gewone witte rechthoekige douchebakken, maar we hebben ze ook in andere kleuren. Houd jij van een meer industriële stijl? Dan is een zwarte douchebak wellicht iets voor jou! Een vakantiegevoel creëren in de badkamer? Dan kan beige misschien wel eens de beste keuze zijn!
Qua merken is er ook veel variatie. Op zoek naar een Villeroy en Boch douchebak? Die hebben we bij Sanitairwinkel in veel verschillende maten beschikbaar. Maar ook onze private labels zoals Saniclass heeft kwalitatief goede douchebakken voor een mooie prijs.

Douchebak kopen

Twijfel je na het lezen van al deze informatie nog steeds? Onze professionele verkoopmedewerkers helpen u graag! Kom gerust eens langs in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur