Inbouw doucheset

Inbouw douchesets

Sanitairwinkel staat voor het grootste online assortiment in alles voor in uw badkamer, met de service van een offline winkel. Sanitairwinkel beschikt tevens over een groot assortiment aan diverse douchesets. Zo hebben wij verschillende soorten douchesets, onder te verdelen in de categorieën in- en opbouw douchesets. Bij een inbouw douche wordt er gebruik gemaakt van een inbouwthermostaat waardoor de water toevoer voor uw hoofddouche en handdouche verwerkt is in de wand. Hierdoor ziet u alleen de douchekoppen en de kraan. Dit zorgt voor een strakke en luxe uitstraling in uw badkamer. Om uw badkamer compleet te maken beschikken wij ook over andere diverse inbouw kranen!

Wat is het verschil tussen een inbouw doucheset en een opbouw doucheset?

Het verschil tussen een inbouw doucheset en een opbouw doucheset is dat bij een inbouw doucheset de watertoevoer geheel in de wand verwerkt wordt. Zo ziet u bij een inbouw doucheset alleen de hoofddouche, handdouche en de kraan. Dit zorgt voor een luxe en strakke uitstraling.

Bij een opbouw doucheset is het zo dat de water toevoer geregeld wordt via de bijgeleverde glijstang. De opbouw doucheset wordt op de wand gemonteerd waardoor alles zichtbaar is. Dit levert dan ook weer diverse voordelen op. Zo is het namelijk makkelijker om onderdelen aan uw opbouw douche te vervangen.

Nuttige informatie
Voordat u ervoor kiest om voor een inbouw doucheset aan te schaffen moet zich ervan bewust zijn dat een inbouw doucheset duurder is in aanschaf dan een opbouw doucheset. Daarnaast is de montage van een opbouw doucheset makkelijker dan de montage van een inbouw doucheset.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur