Toilet Accessoiresets

Een toilet is niet compleet zonder accessoires. Maak je toiletruimte of badkamer af met deze toilet accessoire sets. De mooiste accessoires zijn al bij elkaar uitgezocht. Zo weet je dat je de badkamer in dezelfde stijl inricht. Een toilet accessoire set bestaat doorgaans uit een handdoekhaak, toiletborstelouder en een wc-rolhouder. Ook zijn er sets verkrijgbaar waarbij een reserverolhouder is inbegrepen of waar zeeppompjes bij zitten.

Resultaten 0-24 van 91

Toilet accessoire set

Op zoek naar accessoires voor bij je toilet? Maak het jezelf gemakkelijk en ga voor een toilet accessoire set. Zo koop je eenvoudig de producten die je nodig hebt en weet je dat ze qua stijl bij elkaar zullen passen. Want ook al is een wc-borstel niet erg sexy, je hebt er wel een nodig voor je toilet. Beter koop je dus een mooie toilet accessoire set die je niet hoeft te verstoppen.

Onderdelen toilet accessoire set

Toilet accessoire sets bestaan doorgaans uit een wc-borstelhouder met wc-borstel, een wc-rolhouder en een handdoekhaak. Daarnaast kunnen er in een set ook nog andere producten zitten zoals een reserverolhouder of een zeeppompje. Zo kun je de juiste set vinden met de producten die jij nodig hebt.

Voordelen toilet accessoire set

Waarom zou je een set kopen als je alle artikelen ook zelf bij elkaar kunt zoeken? Hieronder zetten we de voordelen van een set voor je op een rijtje:

  • Tijdbesparing: Bespaar jezelf een hoop tijd en moeite door een wc accessoire set te kopen. In plaats van dat je alle artikelen ergens los moet halen, krijg je deze nu als volwaardig pakket geleverd. Je bent dan niet alleen minder tijd kwijt met het uitzoeken van het juiste toiletgarnituur, maar je hoeft ook een stuk minder moeite te doen. Een win-winsituatie dus.
  • Gelijk design: Verder is het ook wel zo stijlvol wanneer alle verschillende artikelen een overeenkomstig design hebben. Met een toiletaccessoireset van Sanitairwinkel weet je in ieder geval zeker dat het één mooi geheel vormt. De artikelen van de toilet accessoires set sluiten op elkaar aan en maken van het toilet een stijlvolle ruimte.
  • Scherp geprijsde artikelen: Daarnaast is het ook wel zo fijn als producten zo scherp mogelijk geprijsd zijn. Een mooie bijkomstigheid van het aanschaffen van een toiletaccessoireset is dat het vaak voordeliger is om een set te kopen dan om alle onderdelen los aan te schaffen. Je bent goedkoper uit door toiletgarnituur in de vorm van een set in huis te halen.

Stijlen toilet accessoires

Toilet accessoire sets zijn in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Zo zijn bijvoorbeeld zwarte toilet accessoire sets enorm populair. Maar naast zwart vind je ook accessoires in rvs, goud en chroom. Zo vind je altijd een mooie set die bij de rest van je interieur past. Match de accessoire set bijvoorbeeld bij de kleur van je kranen voor een mooi geheel.

Design toilet accessoire set

Tegenwoordig wordt ook veel aandacht besteed aan het design van toilet accessoires. De wc-borstelhouder hoef je niet meer verbergen. Misschien dat je hem zelfs in beeld wilt hebben! Vooral om gebruik ervan aan te moedigen. Dan is het fijn dat je keuze hebt uit vele mooie exemplaren. Van strak tot klassiek. Of je nu een industriële, klassieke, landelijke of andere stijl toiletruimte of badkamer hebt. Overal is wel een passend design voor te vinden.

Toilet accessoire sets merken

Wij hebben de mooiste toilet accessoire sets in ons assortiment van verschillende merken. Zo zijn de sets van Grohe, Royal Plaze, Hotbath en Brabantia bijvoorbeeld erg populair. Maar dit zijn zeker niet de enige merken die je bij ons kunt vinden. Met welke set maak jij van je huis een thuis?

Toilet accessoire sets kopen

Maak gauw jouw toiletruimte af met een klik op de muis! Toilet accessoires koop je eenvoudig bij ons online. Heb je advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom eens langs in een van onze showrooms. Wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen over toilet accessoire sets

Welke producten zitten er in een toilet accessoire set?

Welke producten er in een toilet accessoireset zitten verschilt per set, maar de meest voorkomende combinatie is: een toiletborstelhouder, een wc-rolhouder en een handdoekhaak. Bij sommige sets zit er ook een reserverolhouder bij. Ook zijn er sets verkrijgbaar met een zeeppompje.

Hoe kies ik de juiste toilet accessoire set?

Welke toiletaccessoire set juist is voor jou hangt af van welke producten je wilt. Daarnaast kun je het beste kijken naar de kleuren in je toiletruimte of badkamer. Kies bijvoorbeeld zwarte accessoires als je een zwarte kraan hebt. Zo kun je de accenten in de ruimte met elkaar overeen laten komen. Dit is plezierig voor het oog.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur