Badkamermeubel 120 cm

Een badkamermeubel van 120 cm breed is ideaal als je veel opbergruimte nodig hebt. Vooral in de wat grotere badkamer is hij op zijn plek. Deze badmeubels komen in veel verschillende stijlen, kleuren en dieptes, waardoor ze in veel badkamers mooi staan. Kijk hieronder naar het uitgebreide aanbod aan badkamermeubels van 120 cm breed bij Sanitairwinkel.

Badkamermeubel 120 cm

Heb je veel opbergruimte nodig? Ben je vaak in de badkamer met meerdere mensen tegelijk? Dan is een badkamermeubel van 120 cm breed een perfecte keuze. Een badkamermeubel van 120 cm breed is een mooie maat voor als je opbergruimte nodig hebt en ook redelijk wat ruimte hebt in de badkamer. Als een badkamermeubel van 80 of 100 cm breed bijvoorbeeld net te klein is, maar een badkamermeubel van 140 cm breed weer te groot is, dan is de 120 cm brede badmeubel een goede uitkomst.

Bij badkamermeubels van 120 cm breed heb je ook keuze in verschillende dieptes. Hiermee kun je kiezen voor meer ruimte in de badkamer, of voor meer opbergruimte. Afhankelijk van je voorkeuren en ruimte in de badkamer.

Wastafel

Een badkamermeubel van 120 cm breed is door zijn afmeting ideaal voor een dubbele wastafel. Hierdoor is het ook de ideale keuze als je met meerdere mensen tegelijkertijd in de badkamer moet zijn. Een badkamermeubel van 120 cm breed is perfect om met zijn tweeën tegelijk je tanden te kunnen poetsen.

Je hebt de keuze om de wastafel te integreren in het badkamermeubel van 120 cm breed, of om er een of twee waskommen op te zetten. Deze laatste keuze ziet er luxe uit en creëert extra ruimte in de kast doordat de waskommen bovenop het meubel staan.

Badkamerstijlen

Badkamermeubels van 120 cm breed komen in verschillende stijlen. Smaken verschillen, vandaar dat we veel keuze hebben in diverse stijlen. Houd je van mat zwart, antraciet, industrieel, landelijk of steigerhout? Of kies je liever voor een robuuste badkamer met beton? Een badkamermeubel van 120 cm breed biedt veel mogelijkheden. Zo kun je een geschikt badkamermeubel vinden voor bijvoorbeeld een moderne badkamer, een industriële badkamer, een designbadkamer of een badkamer met betonlook.

Ruim aanbod

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment badmeubels van 120 cm waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop je badkamermeubel van 120 cm gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur