Badkamermeubel 140 cm

Je hebt je badkamer opgemeten en blijkt plek te hebben voor een badkamermeubel van 140 cm? Dan ben je hier bij Sanitairwinkel op het juiste adres. Badkamermeubels van 140 cm breed komen in veel verschillende vormen, kleuren en stijlen waardoor deze geschikt zijn voor elke badkamer. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan badkamermeubels van 140 cm breed.

Badkamermeubel 140 cm

Badkamermeubels van 140 cm breed bieden veel opbergruimte. Hierdoor zijn ze ideaal om al je spulletjes ongezien op te kunnen bergen. Voor een badkamermeubel van 140 cm breed is wel wat meer ruimte nodig in de badkamer, maar als je er plek voor hebt, dan is het een uitstekende keuze.

Badkamermeubels van 140cm komen in verschillende dieptes. Hierdoor kun je kiezen voor meer ruimte in de badkamer of voor meer opbergruimte. Afhankelijk van je voorkeuren en hoeveel plek je hebt in de badkamer.

Wastafel

Je hebt de keuze om de wastafel te integreren in het badkamermeubel van 140 cm breed, of om er een of twee waskommen op te zetten. Deze laatste keuze ziet er luxe uit en creëert extra ruimte in de kast doordat de waskommen bovenop het meubel staan. Ook is er dan nog ruimte naast de waskom om spulletjes neer te zetten.

Een badkamermeubel van 140 cm breed is door zijn afmeting ideaal voor een dubbele wastafel. Hierdoor is het ook de ideale keuze als je met meerdere familieleden tegelijkertijd in de badkamer moet zijn. Een badkamermeubel van 140 cm breed is perfect om met zijn tweeën tegelijkertijd je gezicht te kunnen wassen.

Badkamermeubel voor elke badkamer

Badkamermeubels van 140 cm breed komen in verschillende stijlen, hierdoor zijn ze geschikt voor veel badkamers. Houd je van landelijk, modern, mat zwart, antraciet, industrieel of steigerhout? Er is keuze genoeg bij Sanitairwinkel. Een badkamermeubel van 140 cm breed biedt veel mogelijkheden. Zo kun je een geschikt badkamermeubel vinden voor bijvoorbeeld een moderne badkamer, een industriële badkamer, een designbadkamer of een badkamer met betonlook.

Ruim aanbod

Sanitairwinkel heeft een ruim aanbod badmeubels van 140 cm waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop je badkamermeubel van 140 cm gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur