Badkamermeubel zwart

Ga voor moderne elegantie met badkamermeubels in het zwart. Zwart is dé trendkleur in het interieur en misstaat ook zeker niet in de badkamer. Maar zwart is ook heel tijdloos door zijn veelzijdigheid. Badkamermeubels in het zwart zijn geschikt voor verschillende badkamerstijlen. Bekijk hieronder ons aanbod van badkamermeubels in de prachtige kleur zwart!

Badkamermeubel zwart

Je hebt ze misschien al vaker voorbij zien komen: zwarte badkamermeubels. Zwart is helemaal de kleur van het moment, maar dit betekent niet dat het geen tijdloos karakter heeft. Zwart in de badkamer geeft een luxe en moderne sfeer. De kleur zwart is neutraal, maar heeft wel impact. Een echte eye-catcher in de badkamer dus!

Een voordeel van een zwart badkamermeubel is dat het heel veelzijdig is. Voor elke badkamer is wel een geschikt badkamermeubel in het zwart te vinden.

Badkamerstijlen

Doordat zwart een neutrale kleur is past het in verschillende badkamerstijlen. Glanzend zwart heeft een modernere en luxe uitstraling en mat zwart heeft een robuustere stoere uitstraling. Zo is een zwart badkamermeubel perfect op zijn plek in een moderne badkamer, een industriële badkamer, een designbadkamer of een badkamer met betonlook.

Welke wastafel?

Bij een mooi zwart badkamermeubel wil je natuurlijk ook een mooie wastafel. Kies een zwarte om van badmeubel en wastafel één geheel te maken. Kies een witte wastafel voor een mooi contrast. Of ga voor elke andere kleur die mogelijk is. Zwart is goed te combineren met verschillende kleuren, dus eigenlijk is alles mogelijk.

Badkamermeubel naar jouw wensen

Bij Sanitairwinkel vind je het grootste online assortiment badkamermeubels. Voor elke badkamer is bij ons wel een zwart badmeubel te vinden. Veel meubels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo hebben we bijvoorbeeld badkamermeubels van 60 cm, 80 cm, 100 cm of groter. Ook kun je kiezen voor lades met en zonder grepen. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, je kunt bij ons altijd terecht.

Een zwart badkamermeubel is dus de perfecte keuze voor bijna elke badkamer. Koop je zwarte badkamermeubel gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur