Douchecabine kwartrond

Resultaten 0-24 van 168

Douchecabine kwartrond: klassiek & tijdloos

Een douchecabine is onmisbaar in uw badkamer. Sanitairwinkel biedt u daarom een uitgebreid assortiment cabines, zodat u altijd een geschikt exemplaar vindt. U dient daarbij wel rekening te houden met de vorm van de douchecabine. Vierkant geeft uw badkamer bijvoorbeeld een strakke look, terwijl vijfhoekig zorgt voor een speelse afwerking. Bent u op zoek naar een tijdloze douchecabine en wilt u uw cabine in de hoek plaatsen? Ga dan voor kwartrond. Douchecabines kwartrond zijn elegant en ruimtebesparend, zonder dat de vorm gaat vervelen.

Afmetingen douchecabine kwartrond

Kwartronde douchecabines zijn bij ons in verschillende afmetingen beschikbaar. Wanneer u een grote badkamer heeft, is een cabine van 100x100 cm een goede keuze. Deze douchecabines zijn ook handig als u vaak met uw partner of kinderen doucht. Als u juist extra ruimte wilt besparen, is een douchecabine van 80x80 misschien beter. Dit zijn de kleinste kwartronde douchecabines die we hebben, maar nog steeds ruim genoeg voor een comfortabele douche. Voor een badkamer van gemiddelde grootte raden wij een douchecabine kwartrond van 90x90 cm aan. Let ook op de hoogte van de cabine en de deur die erin zit: draaideuren hebben meer ruimte nodig dan schuifdeuren. Als u alles goed opmeet, weet u zeker dat de douchecabine in uw badkamer past.

Stijl

Alhoewel de basis van de kwartronde douchecabines hetzelfde is, zit er veel verschil in het materiaal en de afwerking. De ene cabine past daarom beter bij uw badkamer dan de andere. Heeft uw badkamer een moderne stijl? Ga dan voor douchecabine met zwarte afwerking. Houdt u juist meer van klassiek en elegant? Kies dan voor een kwartronde cabine met afwerking van chroom. Let daarnaast op het soort glas: we bieden u namelijk douchecabines van mat en helder glas.

Complete douchesets

Prijs & kwaliteit

Het aanbod is erg breed, dus ook de prijzen van onze kwartronde douchecabines variëren. Cabines van A-merken zijn vaak duurder dan cabines van B-merken. Duurder betekent echter niet altijd beter: onze huismerken, zoals Saniclass, bieden u de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Heeft u daar vragen over? Of twijfelt u tussen een douche van 90x90 en 100x100 cm? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice, zij voorzien u graag van deskundig advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur