Douchecabine vierkant

Douchecabine vierkant: elegant & traditioneel

Zonder een douchecabine is uw badkamer niet compleet. Een fijne douche geeft u een frisse start of ontspannend einde van uw dag. Bent u op zoek naar een nieuwe douchecabine? Dan is het belangrijk dat u weet welke vorm bij uw badkamer past. Heeft uw badkamer een klassieke of strakke stijl? Dan is een vierkante douchecabine misschien de juiste keuze. Sanitairwinkel heeft een uitgebreid aanbod douchecabines vierkant, geschikt voor elke badkamer. 

Afmetingen douchecabine vierkant

Een vierkante douchecabine neemt meer ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een kwartronde cabine. Let daarom goed op de afmetingen van de douchecabine die u kiest. De kleinste vierkante douchecabine die wij hebben is 75x75 cm. Een cabine van deze afmeting biedt u genoeg comfort als u alleen doucht, maar is erg krap voor twee personen. Als u dus vaak met uw partner of kinderen doucht, raden wij u een douchecabine vierkant van minstens 90x90 cm aan. De cabines variëren ook in hoogte, dus kijk goed wat er bij u mogelijk is voordat u de cabine koopt. Onze laatste tip: kijk naar de deur van de douchecabine, want een schuifdeur bespaart ruimte ten opzichte van een draaideur.

Stijl

Sanitairwinkel heeft verschillende soorten vierkante douchecabines. Bij sommige cabines is het glas bijvoorbeeld mat, bij andere helder. Ook de afwerking en kleur varieert. De ene heeft bijvoorbeeld een zwarte kleur, wat prachtig staat in de moderne badkamer. Aluminium of wit is daarentegen zeer geschikt voor de klassieke badkamer. Neem al onze opties daarom goed door en kies de cabine die het beste bij uw badkamer past!

Complete douchesets

Prijs & kwaliteit

Sanitairwinkel heeft vierkante douchecabines in verschillende prijsklassen. Bij ons vindt u daarom altijd een geschikte cabine, ongeacht uw budget. Bent u op zoek naar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit? Bekijk dan eens onze huismerken, zoals Saniclass en Royal Plaza. Deze cabines hebben een fraai design, fijne prijs én zijn van goede kwaliteit. Neem vooral een kijkje in één van onze showrooms als u benieuwd bent naar deze merken. Ook kunt u voor vragen en onafhankelijk advies contact opnemen met onze klantenservice!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur