Zack

Alle ZACK badkameraccessoires op Sanitairwinkel

Wanneer u toe bent aan een nieuwe moderne look in uw badkamer dan is ZACK hét merk. De badkameraccessoires van ZACK zijn ontworpen door en voor stijlbewuste mensen. ZACK bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar en is synoniem aan RVS accessoires. Ieder product is gefabriceerd met uitstekend vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, waarvan elk product is gereduceerd tot een vereenvoudigd en praktisch design. De badkameraccessoires zijn tot in de kleinste details uitgedacht, zodat u daarvan profiteert. ZACK accessoires kunnen onopvallend verwerkt worden, maar toch een echte eye-catcher in uw badkamer of toiletruimte zijn.

ZACK in de showrooms van Sanitairwinkel

Sanitairwinkel biedt online alle RVS badkameraccessoires van ZACK aan. Ook de showrooms van Sanitairwinkel, te vinden in Rosmalen, Amsterdam en Rotterdam, worden opgesierd door de prachtige ZACK accessoires. Zo kunt u eerst de badkameraccessoires zien en voelen, zodat u zelf de kwaliteit en het design kunt ervaren.

Kwaliteit van ZACK

Naast de uitstekende afwerking is de prijs-kwaliteitsverhouding goed. Zo weet u zeker dat u een juiste keuze maakt wanneer u kiest voor een ZACK badkameraccessoire. ZACK behoort inmiddels ook niet voor niets tot de top van RVS accessoires. ZACK spendeert veel tijd aan het proces voor het ontwikkelen van hun producten. Hierdoor presenteren ze jaarlijks vol trots en enthousiasme 60 nieuwe exclusieve producten voor de consument. Wanneer u een ZACK accessoire koopt haalt u een stijlvol, modern en kwalitatief sterk product in huis waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

Niet meer boren dankzij ZACKmount

Bevestig diverse ZACK badkameraccessoires nu zonder boren of schroeven met ZACKmount. Naast het voordeel dat u niet meer hoeft te boren kunt u ook de accessoires zonder lijmresten of schade van de muur verwijderen. Dankzij ZACKmount monteert u op een gebruiksvriendelijke manier badkameraccessoires in uw badkamer. ZACKmount heeft een belastingsvermogen van ongeveer 200KG. Let op: niet iedere accessoire van ZACK kunt u bevestigen door middel van ZACKmount. Bij twijfel neem contact op met onze klantenservice.

Wist u dit over ZACK?

Wist u dat ZACK al jarenlang een van Europa's meest succesvolle fabrikanten van RVS badkameraccessoires is? En dat deze collectie van bijna 400 producten, exclusief door hun eigen productontwerpers ontworpen worden. En wist u dat ZACK tijdloze designproducten maakt, met een eersteklas afwerking en een goede prijs-kwaliteit verhouding, voor iedere gelegenheid, stemming en woonruimte?