Geberit One

Geberit One

Geberit is een Zwitsers bedrijf en is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het bedrijf staat met name bekend om zijn kranen, toiletten en leidingsystemen. Dankzij de jarenlange ervaring van Geberit kun je een hoge kwaliteit verwachten van hun producten.

De Geberit One collectie is een van de bekendste collecties van Geberit. In de Geberit One collectie vindt je op onze website toiletten. Je hebt de keuze uit toiletbrillen en volledige wandclosetpacks, waar de toiletbril al bij inbegrepen zit. De volledige packs zijn uitsluitend wandclosets, wat enkele voordelen biedt ten opzichte van een staande wc. Zo is deze eenvoudiger schoon te maken en kun je de hoogte van jouw wc zelf bepalen. De Geberit One collectie gaat nog wat verder dan normale wandclosets. Je kunt deze wc namelijk naar wens in hogte verstellen, zonder dat je hiervoor de muur open hoeft te breken. Dit betekent dat je jouw toilet ook op latere leeftijd op comfortabele wijze kunt gebruiken.

Ook hebben de toiletten uit de Geberit One collectie een turboflush functie. Dit houdt in dat tijdens de spoeling er water stroomt vanaf de zijkant het keramiek in, wat een spiraal creëert. Het voordeel hiervan is dat de spoeling erg grondig en geruisloos is en dat jouw wc daarom beter schoon blijft.

Bij de Geberit One collectie heb je de keuze uit twee verschillende kleuren: chroom-wit en wit-wit. Het verschil zit hem in de greep, achteraan de toiletbril.

Vragen over Geberit One

Heb jij vragen over producten uit de Geberit One collectie, of wil je meer informatie over een ander product uit ons assortiment? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen hun best doen om al jouw vragen te beantwoorden en ze zullen je voorzien van professioneel advies omtrent onze producten. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar het perfecte toilet!