Brauer Black Edition

Brauer Black Edition

De mooiste kranen in de enorm populaire kleur zwart vind je in de Brauer Black edition-reeks. Stel je complete badkamer samen met kranen en accessoires uit deze serie. Zo weet je zeker dat alles mooi bij elkaar staat. Of je nu op zoek bent naar een nis, een wastafelplug, kranen of een sifon. In de Brauer Black Edition-serie vind je alles in dezelfde kleurafwerking: mat zwart.

Kwaliteit

Wie kiest voor Brauer, kiest voor kwaliteit. Brauer maakt gebruik van de laatste innovaties en technieken op badkamergebied. Alle producten uit de Black Edition serie doorlopen bijvoorbeeld het zogenaamde elektroforese proces. Dit proces bestaat uit een oppervlaktebehandeling die ervoor zorgt de kraan of douche gladder en sterker wordt. Het product krijgt daarmee een slijtvaste toplaag die tegen corrosie bestand is. Zo behoudt de mat zwarte kraan zijn prachtige kleur en heb je er jarenlang plezier van!

Andere kleuren

Heb je je oog laten vallen op een product uit de Brauer Black Edition, maar heb je hem liever in een andere kleur? Dat kan! Brauer biedt dezelfde reeks producten aan in de kleuren Brushed nikkel, Chrome en Copper.

Advies

Heb je behoefte aan advies of wil je deze serie een keer in het echt bekijken? Stap dan eens binnen in één van onze showrooms en laat je adviseren door een van onze deskundige adviseurs. Heb je vragen? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met een medewerker van onze klantenservice.