Brauer Brushed Edition

Brauer Brushed Edition

De mooiste kranen, in de prachtige kleurafwerking geborsteld nikkel, vind je in de Brauer Brushed edition-reeks. Stel je complete badkamer samen met kranen en accessoires uit deze serie. Zo weet je zeker dat alles mooi bij elkaar past. Of je nu op zoek bent naar een nis, een wastafelplug, kranen of een sifon. In de Brauer Brushed Edition-serie vind je alles in dezelfde kleurafwerking: geborsteld nikkel.

Kwaliteit

Wie kiest voor Brauer, kiest voor kwaliteit. Brauer maakt gebruik van de laatste innovaties en technieken op badkamergebied. Alle producten uit de Brushed Edition serie zijn bijvoorbeeld voorzien van de zogenaamde PVD-techniek. PVD staat voor ‘Physical Vapor Deposition’ en zorgt ervoor dat het product een dunne en zeer sterke toplaag krijgt, waardoor het extra bestand is tegen slijtage. Zo behoudt de kraan of douche zijn prachtige kleur en heb je er jarenlang plezier van!

Andere kleuren

Heb je je oog laten vallen op een product uit de Brauer Brushed Edition, maar heb je hem liever in een andere kleur? Dat kan! Brauer biedt dezelfde reeks producten aan in de kleuren Chrome, Black en Copper.

Advies

Heb je behoefte aan advies of wil je deze serie een keer in het echt bekijken? Stap dan eens binnen in één van onze showrooms en laat je adviseren door een van onze deskundige adviseurs. Heb je vragen? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met een medewerker van onze klantenservice.