Brauer Chrome Edition

Brauer Chrome Edition

De mooiste kranen in de tijdloze kleur chroom vind je in de Brauer Chrome edition-reeks. Stel je complete badkamer samen met kranen en accessoires uit deze populaire serie. Zo weet je zeker dat alles mooi bij elkaar staat. Of je nu op zoek bent naar een nis, een wastafelplug, kranen of een sifon. In de Brauer Chrome Edition-serie vind je alles in dezelfde kleurafwerking.

Kwaliteit

Wie kiest voor Brauer, kiest voor kwaliteit. Brauer maakt gebruik van de laatste innovaties en technieken op badkamergebied. Alle producten uit de Chrome Edition-serie doorlopen bijvoorbeeld het zogenaamde elektroforese proces. Dit proces bestaat uit een oppervlaktebehandeling die ervoor zorgt dat de kraan of douche gladder en sterker wordt. Het product krijgt daarmee een slijtvaste toplaag mét extra glans. Zo behoudt de chromen kraan zijn prachtige kleur en heb je er jarenlang plezier van!

Andere kleuren

Heb je je oog laten vallen op een product uit de Brauer Chrome Edition, maar heb je hem liever in een andere kleur? Dat kan! Brauer biedt dezelfde reeks producten aan in de kleuren Brushed nikkel, Black en Copper.

Advies

Heb je behoefte aan advies of wil je deze serie een keer in het echt bekijken? Stap dan eens binnen in één van onze showrooms en laat je adviseren door een van onze deskundige adviseurs. Heb je vragen? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met een medewerker van onze klantenservice.