Witte vloertegels

Vloertegels zijn haast niet meer weg te denken uit badkamers en toiletruimtes, en wij snappen heel goed waarom. Een tegelvloer is namelijk erg praktisch en onderhoudsvriendelijk en met name witte vloertegels zijn erg populair.

Witte vloertegels

Een tegelvloer is een erg handige en stijlvolle oplossing voor in jouw badkamer en met witte vloertegels geniet je van ongelofelijke diversiteit wat betreft de ontwerpen. Vloertegels zijn een groot deel van de sfeer van jouw badkamer en het is dus belangrijk dat je het juiste ontwerp kiest.

Deze stijlen kun je realiseren met witte vloertegels

Witte vloertegels zijn er in tal van stijlen en daarom kun je ook veel verschillende stijlen realiseren. Een witte tegelvloer is erg geschikt voor een tijdloze, traditionele badkamer. Ook kun je witte vloertegels gebruiken voor Scandinavische badkamers en zelfs voor een industriële stijl kun je hiervan gebruik maken. Verder kun je ook nog een luxe gevoel oproepen, door te kiezen voor witte vloertegels in marmerlook.

Onze verschillende witte vloertegels

Witte vloertegels zijn er in tal van maten, stijlen en vormen en bij Sanitairwinkel geniet je van een ruime keuze. In totaal zijn er honderden verschillende witte vloertegels in ons assortiment en dus is de kans groot dat het juiste ontwerp er voor jouw badkamer tussen zit.

De kleurafwerking heeft ten eerste veel invloed op de uitstraling van jouw witte vloertegels. Over het algemeen zul je bij Sanitairwinkel vloertegels met een matte afwerking vinden, maar je kunt ook glanzende vloertegels vinden, waarmee je meer nadruk kunt leggen op jouw tegelvloer. Verder moet je kiezen uit de vorm van jouw witte vloertegels. Over het algemeen bieden wij rechthoekige en vierkante ontwerpen aan, maar je kunt ook zeshoekige vloertegels vinden op onze website.

Ten slotte heeft het formaat van jouw vloertegels ook heel veel impact op de uitstraling. Je kunt bij Sanitairwinkel kiezen uit een grote diversiteit van groottes, variërend van kleine ontwerpen zoals 10x10 cm of 20x20 cm tot grote ontwerpen van 100x100 of 120x120 cm formaat.

Witte vloertegels van deze merken

Onze witte vloertegels zijn afkomstig van tal van verschillende merken. De meeste zijn afkomstig van bekende A-merken, zoals Mosa, Marazzi, Vtwonen en Douglas Jones. In totaal zijn onze witte vloertegels afkomstig van meer dan 30 verschillende merken, wat betekent dat je het juiste ontwerp zeker bij ons kunt vinden!

Vragen over witte vloertegels

Heb jij vragen over onze witte vloertegels, of wil je meer informatie hebben over een ander product uit onze website? Neem dan eenvoudig en snel contact op met onze klantenservice. Zij zullen je vriendelijk te woord staan en doen hun best om al je vragen te beantwoorden.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur