Ovaal bad

Op zoek naar een stijlvol ovaal bad? In het assortiment van Sanitairwinkel vind je diverse ovalen baden voor een aantrekkelijke prijs. Met een ovaal bad creëer je gemakkelijk een extra stukje luxe in de badkamer. Wie wil dat nou niet?

Ovaal bad

De badkamer is steeds meer een plek waar we willen ontspannen. Droom jij al jaren van een ovaal vrijstaand bad in de badkamer, maar is het er nooit van gekomen? Bekijk hier het overzicht van alle ovale baden, en koop een echte eyecatcher voor in de badkamer. Dankzij het design passen de baden in vrijwel elk type badkamer.

Elegante uitstraling

Een ovaal bad is meer dan alleen een elegant pronkstuk want de glooiende vorm nodigt uit tot langdurig genieten. De baden zijn verkrijgbaar in diverse materialen en afmetingen. Baden gemaakt van acryl zijn het meest gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Het is een kunststof waaraan vuil zich nauwelijks kan hechten. Acryl is daarnaast erg slipvast en houdt badwater langer warm.

Extra ligcomfort

In hoogwaardige ovalen baden waan je jezelf in een spa waardoor stress en spanning uit je lichaam zullen vloeien. Ovale baden bieden de beste gebruiksvriendelijkheid met afgeronde binnenvormen. Ook al ziet een bad er mooi uit, dat wil nog niet zeggen dat deze ook comfortabel is. Dit blijft grotendeels een persoonlijke keuze, maar om extra ligcomfort toe te voegen, kun je ook kiezen voor een klein hoofdkussentje. Zo kan je echt helemaal ontspannen!

Koop een ovaal bad

Is de keuze gevallen op een ovaal bad? Dan bestel je deze simpelweg in onze webshop. Kun je het gewenste bad niet vinden of wil je meer informatie? Schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag bij je keuze! Wil je liever eerst de baden uitproberen? Kom dan langs in een van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur