Convectorputten

/ 5
op basis van
reviews

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Convectorput

Een convector is een verwarming die onder de vloer geplaatst wordt. Hierdoor is er geen radiator in het zicht, maar ziet u alleen een rooster op de grond. Een convectorput is dus een ideaal verwarmingselement voor het geval dat u geen radiatoren in beeld wilt hebben. Daarnaast is het ook ideaal wanneer je openslaande deuren naar je tuin hebt, doordat de deur nu niet meer tegen de verwarming aan zal klappen. Het verwarmingselement van een convectorput heeft weinig water nodig waardoor de warmte al binnen enkele seconden voelbaar is. Doordat de putten in de vloer worden gebouwd, ziet u wanneer u kiest voor een convectorput enkel en alleen een mooi houten rooster in uw vloer. In de convectorput zit een verwarmingselement verwerkt die ervoor zorgt dat aangezogen lucht wordt opgewarmd en vervolgens weer wordt teruggevoerd. Het rooster op de convectorput kan van verschillende materialen zijn gemaakt. De roosters die wij als Sanitairwinkel zijnde aanbieden zijn gemaakt van de materialen aluminium of hout. Kenmerkend voor een convectorput is dat er weinig water in zit, wat er toe leidt dat dit water relatief snel opwarmt. Dit maakt het gebruik ervan energiezuinig.

Merken & prijzen

Ons aanbod in convectorputten is erg groot en bestaat uit convectorputten van verschillende merken. De merken die wij van dit product aanbieden zijn: Jaga, Betherma, Danfoss en Kampmann. Doordat de convectorputten in verschillende afmetingen en merken verkrijgbaar zijn, verschillen de putten ook in prijsklassen.

Assortiment

Sanitairwinkel kan u een zeer uitgebreid assortiment in convectorputten aanbieden. In deze categorie hebben wij zelfs meer dan 500 producten tot onze beschikking. Deze convectorputten zijn in verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar. Op Sanitairwinkel vindt u bovendien een assortiment aan verwarmingsthermostaten.

Informatie

Heeft u hulp nodig bij uw keuze nodig? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs en zij zullen u helpen bij het kiezen van de juiste verwarmingsthermostaat.

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur