Duravit Starck 3

Duravit Starck 3

Duravit bestaat al sinds 1817. Het bedrijf is begonnen in Duitsland als aardewerkfabriek en groeide in de jaren daarna door. In de daaropvolgende jaren breidde de sanitair productie alsmaar uit, waardoor Duravit behoorlijk wat ervaring heeft als het op sanitair aankomt. Tegenwoordig is Duravit wereldwijd bekend en heeft vestigingen in zestig verschillende landen. Het assortiment van Duravit is uiteenlopend, maar bestaat voornamelijk uit keramische producten.

Ruim aanbod Duravit 

Duravit is van alle markten thuis en heeft dan ook een breed assortiment bestaande uit onder andere badendouchebakkenbadmeubelentoilettenwastafelsspiegels. De producten zijn ook in diverse maten en uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor je altijd een passend product kunt vinden. Zo richt je jouw badkamer of toiletruimte naar eigen smaak in. 

Serie Starck 3

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard. De serie Starck 3 is en blijft de maatstaf voor alles als het gaat om vormgeving, diversiteit en prijs. De Starck 3 is een omvangrijke serie sanitairproducten die ontworpen is door de Franse ontwerper Philippe Starck. 

Dankzij de uitgebreide Starck 3-serie is het zeer eenvoudig om een mooie wasruimte te ontwerpen die aan alle individuele behoeften voldoet. Deze serie is eenvoudig vormgegeven, maar kenmerkt zich door de natuurlijke vormen en elegantie. Dit maakt de Starck 3 producten tijdloos, zodat deze geplaatst kunnen worden in badkamers in diverse stijlen. 

Vragen

Op onze website vind je producten van Duravit Starck 3 voor een aantrekkelijke prijs. Kun je het juiste artikel niet vinden, neem dan contact met ons op! Daarnaast is het altijd mogelijk om langs een van onze showrooms te komen.