Hotbath Laddy wastafelmengkraan 004 S chroom

SW12341
0 Review(s)
Hotbath Laddy wastafelmengkraan 004 S chroom SW12341
Hotbath Laddy wastafelmengkraan 004 S chroom SW12341
document image
document image
Afbeelding 1 / 4
195,-
Incl. BTW
Hotbath Laddy wastafelmengkraan 004 S chroom SW12341

Hotbath Laddy 1 gats wastafelkraan

195,-

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Hotbath Laddy wastafelmengkraan 004-S chroom.

Wastafelmengkraan Hotbath Laddy opbouw FP systeem Chroom

Een mooie hoge wastafelmengkraan voor in de badkamer. Wilt u niet iets standaards, maar ook niet meteen iets heel anders? Kies dan voor dit model! De hals begint met een brede voet waar de mengkraan mee staat verbonden. Vanuit de voet kunt u de fraaie hoge uitloop flexibel bewegen.

Aan het uiteinde van de uitloop zit een ingebouwde perlator. Een perlator zorgt voor lucht in de waterstraal, waarmee u water bespaard ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt.

Hotbath geeft u 5 jaar garantie op deWastafelmengkraan Hotbath Laddy opbouw FP systeem Chroom. Verkrijgbaar in de kleur Chroom en RVS Look.

Flower Power System

Iedere andere willekeurige ŽŽnhendel kraan geeft vanuit de "neutrale hendel positie" gemengd water. In veel gevallen wordt de hendel dan ook pas naar koud gedraaid als het water lauw begint te worden. Ondertussen wordt slechts de waterleiding verwarmd in afwachting van de volgende keer dat de kraan geopend wordt.

Over het merk Hotbath

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledigin Itali‘ plaats simpelweg omdat Hotbath vanmening is dat daar Õs werelds beste specialisten tevinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbathnetwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerdeen reeds lang gevestigde fabrikanten ophet gebied van fijn metaal bewerking, verchromen,thermostaat technologie, assemblage, testen endouchesystemen.


-----
Laagste prijsgarantie!

Dit artikel koopt u gegarandeerd tegen een scherpe prijs. We zijn dag en nacht bezig om de beste prijzen te maken, zonder dat dit ten koste gaat van onze goede service. U als klant profiteert hiervan! Mocht u precies hetzelfde product elders goedkoper tegenkomen, laat ons dit dan weten. Bij Sanitairwinkel.nl staat een goede service voor een scherpe prijs centraal.

Specificaties

Productinformatie

Kleur Chroom
Aantal grepen 1
Type kraan opbouwkraan
Waste uitvoering zonder waste
Thermostaatkraan nee
Hoogte kraan Standaard

Features

Waterbesparend

Meer informatie

Artikelnummer SW12341
Leveranciernummer L004CR
EAN 8719638610926
Merk Hotbath
Serie Laddy
Te zien in Rosmalen
Te zien in Amsterdam
Te zien in Rotterdam
Te zien in Arnhem
Te zien in Alkmaar

Technische documenten

Over Hotbath

Hotbath

Hotbath sanitair wordt uitsluitend in Italië geproduceerd. Hier heeft Hotbath eigenlijk maar één belangrijke reden voor: Het waarborgen van de kwaliteit van de producten. Hotbath is van mening dat ’s werelds beste producenten van onderdelen van Hotbath sanitair zich bevinden in Italië. Ze werken uitsluitend met de  allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.

Garantie van Hotbath

Hotbath en Sanitairwinkel zijn ontzettend overtuigd van de kwaliteit van de producten. Hotbath biedt maar liefst vijf jaar volledige garantie op alle producten in het assortiment. Daarnaast blijven onderdelen van sanitair van Hotbath op zijn minst tien jaar leverbaar. Gaat uw kraan na 5 jaar toch kapot? Dan blijft het dus nog lang mogelijk om onderdelen te vervangen. Een volledig nieuwe kraan is dus voorlopig niet nodig!

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie