Steenstrips

Met steenstrips maak je van jouw badkamer, toilet, woonkamer, slaapkamer en serre een stijlvolle ruimte. Steenstrips zijn smalle tegels met onregelmatig reliëf, deze ongelijkheden zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Een steenstrip is voor verschillende stijlen geschikt; zoals landelijk, traditioneel of industrieel. De combinatie van natuurlijke materialen met een strakke tegel zorgen juist voor een moderne badkamer of toilet. Bij Sanitairwinkel hebben we steenstrips van verschillende materialen in diverse maten en kleuren voor binnen én buiten.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews
Er zijn hierboven 3 producten zichtbaar
Naar boven

Steenstrips

Met steenstrips maak je van jouw badkamer, toilet, woonkamer, slaapkamer of serre een stijlvolle ruimte. Steenstrips zijn smalle tegels met onregelmatig reliëf, deze ongelijkheden zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Een steenstrip is voor verschillende stijlen geschikt; zoals landelijk, traditioneel of industrieel. De combinatie van natuurlijke materialen met een strakke tegel zorgen juist voor een moderne badkamer of toilet. Bij Sanitairwinkel hebben we steenstrips van verschillende materialen in diverse maten en kleuren voor binnen én buiten.

Steenstrips badkamer

Tegels zijn heel bepalend voor de sfeer in je badkamer, met steenstrips geef je jouw badkamer net even iets extra’s. Zo wordt de badkamer een plek om te genieten van een momentje voor jezelf. Steenstrips zijn populair in de badkamer, ze worden vaak gebruikt in een inloopdouche of als achterwand achter het toilet. Ook in de badkamer zorgt de combinatie van gladde tegels met steenstrips voor een prachtig geheel. Bij Sanitairwinkel vind je verschillende soorten uitvoeringen van de steenstrips voor binnen. Van antraciet, roestig tot mat groen, alle opties vind je op deze website én in onze showrooms. 

Steenstrips binnen in de rest van je huis!

Heb je steenstrips voor je badkamer of toilet gevonden? Pak dan de rest van je huis aan! Met steenstrips heb je snel een nieuwe uitstraling in de rest van je huis. Wat dacht je van een sfeervol muurtje in de slaapkamer of plaats steenstrips binnen als de achterwand bij de openhaard. Voor iedere woonstijl zijn er geschikte strips, ze passen dus in iedere inrichting, of je nu van stoer industrieel of landelijk houdt. Dus ben je op zoek naar meer sfeer in de rest van je huis, bekijk dan eens de mogelijkheden van steenstrips binnen.  

Steenstrips buiten in de tuin

Maak ook van je tuin een gezellig plek met steenstrips, werk bijvoorbeeld de overkapping af met steenstrips. Een mooie lounge set erbij en je kan genieten van een prachtig aanzicht. De meeste steenstrips zijn vorstbestendig, hierdoor zijn de strips ook goed geschikt om een muurtje buiten aan te pakken. Plaats dus gerust steenstrips buiten om van je tuin een heerlijke plek te maken om even bij te komen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment tuintegels.