Easy Drain

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Easy Drain

Easy Drain biedt u een uitgebreid assortiment aan drainagesystemen, geschikt voor alle soorten badkamers. Easy Drain is onderdeel van ESS, Easy Sanitary Solutions. ESS ontwikkelt producten met een focus op innovatie en kwaliteit, maar altijd zo praktisch mogelijk. Het familiebedrijf ontwerpt en produceert al sinds 1928 sanitaire oplossingen en is daarmee een betrouwbare speler op het gebied van sanitair.

De beste kwaliteit

Wanneer u een douche neemt, is het belangrijk dat het water goed weg kan stromen. De vloer van de douche is dan een stuk eenvoudiger schoon te maken en u voorkomt vieze plekken op uw tegels. Zeker als u een inloopdouche hebt, is een goed drainagesysteem van belang: uw gehele badkamer zou anders onder kunnen stromen. Easy Drain begrijpt dat een douchegoot- of putje een essentieel onderdeel is van uw badkamer en gebruikt daarom alleen de beste materialen. Zo zijn de roosters gemaakt van hoogwaardig geborsteld RVS, waardoor ze minder krasgevoelig zijn dan gepolijste (glans) roosters. De Easy Drain douchegoten hebben bovendien een stankslot dat u eenvoudig kunt losmaken en reinigen.

Geschikt voor elke badkamer

Easy Drain heeft verschillende modellen, waardoor u altijd een model vindt dat voldoet aan uw esthetische eisen. Er zijn bijvoorbeeld ronde, driehoekige en vierkante doucheputten beschikbaar, maar ook ronde douchegoten, waarbij u kunt u kiezen uit verschillende lengtes. Daarnaast biedt Easy Drain verschillende series aan, zoals Compact, Multi, Fixt en Aqua. Deze series hebben elk hun eigen uitvoeringen en uitstraling. De Easy Drain compact is bijvoorbeeld gemaakt van hoogwaardig roestvrijstraal en heeft daardoor een krachtige uitstraling. De Easy Drain Nano is daarentegen het smalste drainagesysteem dat er bestaat en heeft daarom een wat verfijnde uitstraling. Easy Drain biedt kortom voor elke badkamer een geschikte doucheafvoer.

De aanschaf van een Easy Drain afvoersysteem

De Easy Drain afvoersystemen zijn eenvoudig te plaatsen en daarom de juiste keuze als u op zoek bent naar een praktisch afvoersysteem. Omdat er zoveel beschikbaar is, kan het echter lastig zijn om de juiste keuze te maken, zeker vanaf een afbeelding. Als u twijfelt of advies nodig heeft, nodigen wij u dan ook van harte uit in één van onze showrooms. Heeft u daar geen tijd voor? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur