Hotbath

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45830 reviews

Hotbath Italian Bathroomware

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van de Hotbath collectie volledig in Italië plaats. Simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ’s werelds enige specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.

 

Gegarandeerde kwaliteit

Vanwege de statuur van deze producenten zijn alle producten dan ook 5 jaar volledig gegarandeerd. Hotbath garandeert dat alle onderdelen en of componenten minimaal 10 jaar na beëindiging van een serie leverbaar blijven.

Hotbath Badkamer assortiment 

Hotbath Flower Power systeem

Hotbath Flower Power System’Groen’ kan soms zo simpel zijn... Iedere andere willekeurige éénhendel kraan geeft vanuit de “neutrale hendel positie” gemengd water. In veel gevallen wordt de hendel dan ook pas naar koud gedraaid als het water lauw begint te worden. Ondertussen wordt slechts de waterleiding verwarmd in afwachting van de volgende keer dat de kraan geopend wordt. Het Flower Power System zorgt dat de hendel in eerste instantie slechts koud water geeft en enkel pas na verdraaien warm water. De simpelste en meest effectieve energiebesparing denkbaar.

  • Geen verspilling van warm water
  • Geen verspilling door de verwarming van het leidingwerk
  • Geen verspilling van geld
  • Geen verspilling van energie

 

Hothbath Shower power systeem

Hotbath Shower Power SystemDoor het Shower Power systeem van Hotbath kun je met een minimaal waterverbruik een maximaal resultaat behalen. Het Shower Power systeem zorgt ervoor dat de hoofddouches van Hotbath met een diameter van 20cm comfortabel werken in combinatie met een CW3 cv-ketel. Hotbath hoofddouches vanaf 25 cm werken al comfortabel bij een wateraanvoer van 12 liter per minuut. In dit geval dient u te beschikken over een CW4 systeem of hoger.

 

Hotbath 3+3 inbouwsysteem

Hotbath 3+3 inbouwsysteemHotbath heeft een uniek inbouwsysteem ontwikkeld, waarbij de kraan op drie verschillende manieren worden gemonteerd. Dit systeem wordt het '3+3 inbouwsysteem' genoemd:

  • Bediening links van de uitloop
  • Bediening rechts van de uitloop
  • Bediening boven de uitloop

 

EcoAir System

Hotbath ecoair system

Nieuw in het Hotbath programma is het Ecoair systeem, gebaseerd op het Venturi effect. In het kniegewricht is een vernauwing aangebracht; een Venturi. Het passerende water ondergaat daardoor een snelheidsverhoging en er ontstaat op die plek een drukverlaging waardoor lucht aangezogen en vermengd met het water wordt. Het Ecoair systeem kent geen comfortverlies echter wel een forse besparing van het waterverbruik. Dit geldt voor alle opbouwhoofddouches.