Sphinx Douchebak

De douchebak is een belangrijk onderdeel van uw douche. Met name de vorm, want die bepaalt hoeveel ruimte u in en buiten de douche heeft. De douchebak moet groot genoeg zijn om comfortabel te kunnen douchen, maar niet zo groot dat u geen loopruimte meer overhoudt. Sanitairwinkel biedt u daarom douchebakken in verschillende maten en vormen: kwartrond, vierkant, vijfhoekig en rechthoekig. Zo vindt u eenvoudig de perfecte douchebak voor uw badkamer!

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Sphinx Douchebak

Sphinx is een populair merk in de badkamer- en sanitairwereld. Bij Sanitairwinkel haalt u alles in huis om uw droombadkamer te realiseren, dus het assortiment Douchebak van Sphinx is compleet bij ons verkrijgbaar. Alle Sphinx Douchebak zijn natuurlijk aantrekkelijk geprijsd en voorzien van een aantal jaar garantie.

Het assortiment Douchebak van Sphinx

Sanitairwinkel biedt u een uitgebreid assortiment Douchebak van Sphinx , zodat u de badkamer of toiletruimte aan al uw wensen kunt laten voldoen. Mist u een Sphinx product op onze website? Stel dan hier uw vraag over Sphinx of bezoek een van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur