Acryl bad

Ben je op zoek naar een nieuw acryl bad? In de webshop van Sanitairwinkel vind je verschillende baden die gemaakt zijn van diverse materialen, waaronder acryl. Het is een veel gebruikt materiaal in de sanitairwereld, en niet zonder reden. Het materiaal heeft namelijk vele voordelen. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder.

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Acryl bad

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment van baden in allerlei vormen, formaten en designs. Welk soort bad je kiest, hangt af van jouw persoonlijke wensen en het is dan ook deels een visuele keuze. Bij het aanschaffen van een bad dien je vooral goed te letten op het type materiaal. De diverse materialen hebben namelijk diverse voor- en nadelen.

Hoogwaardig materiaal

Acryl is een hoogwaardig kunststof dat door middel van verhitting uit een plaat wordt vervaardigd. Het materiaal wordt daarna door middel van een vacuüm in een mal gezogen en op de juiste temperatuur uit de mal gehaald.

De voordelen van acryl

Zoals gezegd kent acryl vele voordelen. Doordat het glad is en geen poriën bevat, heeft vuil geen kans om zich te hechten. Hierdoor is het bad eenvoudig schoon te maken. Een ander voordeel is dat het materiaal warm aanvoelt en van nature stroef is. Slipgevaar wordt hierdoor aanzienlijk verminderd. Acryl baden zijn van hoge kwaliteit en houden het badwater langer warm. Ook heeft een acryl ligbad een natuurlijke glans en behoudt het zijn kleur. Acryl is dus een duurzame keus en je bad gaat jaren lang mee.

Acryl bad kopen

Heb je nog vragen over een acryl bad of over de verschillende andere baden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom een keer langs bij een van onze showrooms. Wij adviseren en helpen je graag! 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur