Nemo

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Nemo

Wanneer je op zoek bent naar nieuw sanitair, ben je bij Nemo aan het juiste adres. Het brede assortiment bevat alles wat je nodig hebt voor jouw (nieuwe) badkamer. Van fraaie spiegels met ingebouwde verlichting tot strakke ronde waskommen: Nemo heeft het in huis. Ook voor bepaalde onderdelen voor in jouw keuken kun je bij Nemo terecht, zoals stoere zwarte inbouwspoeltafels of afvoerpluggen.

Kwaliteit
Ondanks het brede aanbod van Nemo, is de focus op kwaliteit niet verloren gegaan. De producten kenmerken zich door het gebruik van sterke materialen en een goede afwerking. Zo garandeert Nemo je optimaal gebruiksgemak waar je jarenlang van kunt genieten. Mocht je je zorgen maken over het prijskaartje dat daaraan hangt: dat hoeft niet! Nemo heeft een fantastische verhouding tussen prijs en kwaliteit, waardoor je nooit teveel betaalt.

Voor iedereen
Nemo biedt je sanitair in allerlei kleuren, vormen en maten. Dat betekent dat Nemo passend sanitair heeft voor elke badkamerstijl. De hoekige lijnen van de Nemo Spring Coste-serie staan bijvoorbeeld prachtig bij een moderne stijl, terwijl mat zwart perfect is voor een industriële look. Ook qua accessoires kun je met Nemo alle kanten op: met de verschillende materialen en kleuren druk je gemakkelijk jouw eigen stempel op jouw badkamer!