Crosswater

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45817 reviews

Crosswater

Op zoek naar mooie producten voor de badkamer? Ontdek dan het uitgebreide assortiment van Crosswater! Hét merk voor hoogwaardige en moderne badkameressentials.

In het assortiment van Crosswater vind je innovatieve kranen, geavanceerde douchemengkranen, stijlvol meubilair, verfijnde keramiek, elegante douchecabines, luxe baden en bijpassende accessoires. Crosswater staat bekend om haar uitgebreide aanbod van harmonieuze kleuren, texturen en materialen, perfect afgestemd op de laatste trends in badkamerdesign.

Designfilosofie van Crosswater

Bij Crosswater staat een designfilosofie centraal met een focus op esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit, zonder daarbij de prijs uit het oog te verliezen. Deze benadering resulteert in een exclusieve mix van vorm en functie, waarbij luxe en toegankelijkheid hand in hand gaan.

Uniek aan Crosswater is het totaalconcept voor de gehele badkamer. Met een breed aanbod van kleuren, structuren en materialen biedt Crosswater je alle vrijheid om je eigen droombadkamer samen te stellen. Eentje waarbij alle elementen naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Crosswater bij Sanitairwinkel

Bij Sanitairwinkel.nl vind je een uitgebreide selectie van Crosswater producten. Van sierlijke kranen tot stijlvolle douchecabines. Elk item is beschikbaar in diverse prachtige afwerkingen. Een bijzondere vermelding verdient de MPRO serie, met zes oogstrelende afwerkingen die naadloos aansluiten bij andere Crosswater items, waaronder de GALLERY douchecabines, voor een harmonieuze badkamerbeleving.