Wisa

Wisa Sanitair

WISA levert sinds 1865 wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek voeren zij vandaag de dag een compleet assortiment met spoelsystemen en toebehoren, keramiek en toiletzittingen. Bovendien hebben ze een ruime keuze aan wellness producten aan ons programma toegevoegd.

ISO en Keurmerken

WISA is gecertificeerd op basis van NEN en ISO-9001:2000. Deze internationale kwaliteitsnorm benadrukt de volledige beheersing van het continue verbeterproces van onze gehele organisatie. En de periodieke controle door het gerenommeerde instituut KIWA waarborgt ook deze kwaliteitsnorm in de toekomst.

Wisa Assortiment

Wisa levert diverse productgroepen sanitair. Een greep uit het assortiment:

WISA XS en XT
Met WISA XS bieden we een complete serie inbouwsystemen; ontwikkeld en geproduceerd voor en door vakmensen. WISA laat zich continu bijstaan door een uitgebreid installateurspanel. De praktijkervaring van vakmensen leert dat aspecten als installatiegemak en betrouwbaarheid, maar ook efficiënte verwerking en esthetiek een belangrijke rol spelen. Deze kennis, in combinatie met de jarenlange ervaring die WISA heeft op het gebied van spoelsystemen is terug te vinden in elk van de varianten uit de serie. Met WISA XS en XT kiest u voor een compleet assortiment inbouwsystemen, voor zowel droge als natte afwerking.

XS, XS MONT en XT
WISA heeft inbouwsystemen in drie typen: XS, XS Mont en XT. WISA XS en XT voor de droge afwerking en WISA XS Mont voor de natte afwerking. De WISA XS systemen kunnen worden ingebouwd met behulp van gipsplaten of lichte wanden. Ook kunnen ze worden geplaatst achter een bestaande muur en zijn deze systemen geschikt voor plaatsing in een hoek. De WISA XS Mont systemen worden na plaatsing ingemetseld. Onderaan deze pagina ziet u in een oogopslag al onze voorwandsystemen met de bijbehorende afwerking- en bedieningsmogelijkheden.