Nemo

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Nemo

Wanneer u op zoek bent naar nieuw sanitair, bent u bij Nemo aan het juiste adres. Het brede assortiment bevat alles wat u nodig heeft voor uw (nieuwe) badkamer. Van fraaie spiegels met ingebouwde verlichting tot strakke ronde waskommen: Nemo heeft het in huis. Ook voor bepaalde onderdelen voor in uw keuken kunt u bij Nemo terecht, zoals stoere zwarte inbouwspoeltafels of afvoerpluggen.

Kwaliteit
Ondanks het brede aanbod van Nemo, is de focus op kwaliteit niet verloren gegaan. De producten kenmerken zich door het gebruik van sterke materialen en een goede afwerking. Zo garandeert Nemo u optimaal gebruiksgemak waar u jarenlang van kunt genieten. Mocht u zich zorgen maken over het prijskaartje dat daaraan hangt: dat hoeft niet! Nemo heeft een fantastische verhouding tussen prijs en kwaliteit, waardoor u nooit teveel betaalt.

Voor iedereen
Nemo biedt u sanitair in allerlei kleuren, vormen en maten. Dat betekent dat Nemo passend sanitair heeft voor elke badkamerstijl. De hoekige lijnen van de Nemo Spring Coste-serie staan bijvoorbeeld prachtig bij een moderne stijl, terwijl mat zwart perfect is voor een industriële look. Ook qua accessoires kunt u met Nemo alle kanten op: met de verschillende materialen en kleuren drukt u gemakkelijk uw eigen stempel op uw badkamer!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur