Badkamerkasten

Extra opbergruimte nodig? Geen probleem, met een badkamerkast creëer je eenvoudig extra ruimte om badkamerspullen in op te bergen. Door meer dan 1000 badkamerkasten aan te bieden vind je bij Sanitairwinkel gegarandeerd een badkamerkast die in de stijl van de badkamer past. Daarnaast is er ook nog eens behoorlijk wat diversiteit door gebruik te maken van verschillende maten en uitvoeringen om uw wensen zo goed mogelijk te kunnen vervullen. 

Badkamerkast

Een badkamerkast is ideaal als extra opbergruimte in de badkamer. Badkamerkasten, ook wel kolomkasten genoemd, hebben vaak één of twee deuren en beschikken al dan niet over lades. Bij Sanitairwinkel vind je badkamerkasten in vele verschillende soorten en maten.

Type badkamerkasten

Een badkamerkast is verkrijgbaar in diverse soorten. Een bovenkast is veelal kleiner en geschikt om op te hangen en ditzelfde geldt ook voor een wandkast. Hoge kasten daarentegen zijn veelal hoger dan 160 cm en zijn populair omdat ze ondanks de grote opbergruimte door het smalle formaat weinig ruimte in beslag nemen. Daarmee is een hoge kast ook prima geschikt voor een kleine badkamer. Een lage kast is een kleine staande kast voor net wat extra opbergruimte. 

Softclose sluiting

De meerderheid van onze badkamerkasten beschikt over een softclose sluiting. Dit houdt in dat de deur van de kast langzaam dichtgaat en er dus geen harde klap te horen zal zijn. Naast het feit dat er minder geluid te horen zal zijn bij het sluiten van de badkamerkast, is een belangrijk voordeel van een softclose sluiting dat de kast minder te verduren zal krijgen. Hierdoor zal de kast langer mee gaan.

Badkamerkasten in vele kleuren

Voor elke badkamer is er een geschikte kleur bij Sanitairwinkel. Een witte badkamerkast geeft rust en zorgt voor een moderne uitstraling. Liever een stukje natuur in de badkamer? Dan hebben wij een groot assortiment aan badkamerkasten van hout. Heb je een donkere badkamer dan zal een zwarte badkamerkast juist wegvallen in het geheel. Hierdoor creëer je een oase van rust. Combineer de kleur van de badkamerkast eventueel met het wastafelmeubel om zo te zorgen voor een eenheid in jouw badkamer

Merken badkamerkasten

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment van badkamerkasten, kolomkasten en badmeubels in verschillende merken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Villeroy en Boch badkamerkast of een Detremmerie badkamerkast.

Meubelen voor in badkamer of toilet

Advies over badkamerkasten

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze badkamerkasten of juist advies willen hebben van een van onze medewerkers, dan is het zowel online als offline mogelijk om contact met ons op te nemen. Online kun je gebruikmaken van onze klantenservice en offline is het mogelijk langs te komen bij één van onze showrooms. Hier zullen onze medewerkers je met alle plezier verder helpen.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Naar boven