Tegels

Het uitzoeken van de juiste tegel is niet altijd makkelijk. Het is een sfeer- en stijlbepalend onderdeel van de badkamer. Wij hebben een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld tegelassortiment, om zo voldoende keuze te bieden voor elke badkamer. Gaat u voor een strakke donkere tegel voor een moderne look of houdt u meer van klassiek en natuurlijk? Er zijn opties genoeg, dus bekijk snel ons assortiment en shop uw tegels online!

Populaire Tegels

Badkamertegels

Wij hebben een ruim en divers aanbod badkamertegels. Op onze site staat het gehele assortiment badkamertegels online. Een deel van ons ruime assortiment is ook te zien in één van onze showrooms. Wij begrijpen dat u er soms niet helemaal alleen uitkomt door dit grote aanbod. Wij helpen graag onze klanten om samen de juiste keuze te maken zodat u tevreden bent over uw aankoop.

Assortiment badkamertegels

Van wandtegels tot vloertegels en van mozaïektegels tot keramische tegels. In totaal bieden we ruim 9000 badkamertegels aan, zo is er voor iedere klant wel een juiste tegel te vinden. Met ons ruime assortiment kunt u een sfeervolle badkamer creëren. Wij willen er alles aan doen om u optimaal te kunnen laten genieten van een fraai afgewerkte ruimte met de juiste badkamertegels. Badkamertegels zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en in vele verschillende kleuren en patronen. Verder hebben wij verschillende toebehoren in het assortiment. Voor uw vloerlijmen, vloerverwarming en wandlijmen hoeft u dus ook niet meer verder te kijken. Wij zorgen er namelijk voor dat u uw producten tegen de scherpste prijzen bij ons kunt bestellen.

Afmetingen

Voor u is het noodzakelijk dat u weet hoeveel vierkante meters badkamertegels er nodig zijn. Aangezien u niet met een overschot aan badkamertegels wilt blijven zitten heeft Sanitairwinkel op de site een gemakkelijk hulpmiddel geplaatst voor u. Onze (om)rekencalculator rekent op basis van de vierkante meters en het snijverlies uit hoeveel dozen tegels u moet aanschaffen. Snijverlies is de omvang aan tegels die u “versnijdt”, dit komt door bijvoorbeeld hoeken en/of andere ruimtes waar tegels niet in het geheel op kunnen worden geplakt.

Topmerken badkamertegels

Wij leveren enkel producten van hoogwaardige kwaliteit. Door de samenwerking met gerenommeerde merken als Plieger, Sphinx en Villeroy & Boch heeft u altijd kwaliteit in huis. Tevens vindt u een aanbod minder bekendere merken in het assortiment. Dit zijn ook merken die garant staan voor een hoge kwaliteit. Wat het merk ook is, bij Sanitairwinkel vindt u badkamertegels tegen scherpe prijzen!

Jabo tegels Jos. Tegels Keratile tegels Beste Koop tegels The Mosaic Factory tegels
Villeroy & Boch tegels  Ragno  Schluter tegels  Mosa tegels  Colorker tegels

Contact

Wij voorzien onze klanten graag van deskundig advies. Onze showrooms zijn 6 dagen per week te bezoeken. U kunt tevens 6 dagen per week contact op nemen met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur